Ράδιο Αρβύλα: Βίντεο – ντοκουμέντο! Γνώριζαν τελικά για τον γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου;

0
112

Την ώρα που αναμένονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του, προβλήθηκε ένα σχετικό βίντεο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναφέρεται ξεκάθαρα στη σύζυγό του.

Γνώριζαν οι πρώην συνεργάτες του για τον γάμο του;

«Εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά στη γυναίκα μου τη Σοφία γιατί την αγαπάω ακόμα περισσότερο» λέει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο συγκεκριμένο απόσπασμα με τον Αντώνη Κανάκη να του απαντά: «Γιατί έχει γενέθλια;»

«Ναι σήμερα», λέει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο παρουσιαστής συνεχίζει στέλνοντας και εκείνος τις ευχές του: «Χρόνια πολλά Σοφάκι, χρόνια πολλά και κουράγιο».

Δες το απόσπασμα

Θυμίζουμε πως στην τελευταία τους εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης είχε πει για την υπόθεση: «Η ουσία δεν είναι ότι εμείς είμαστε θύματα, ούτε αν θα συνεχίσει το Ράδιο Αρβύλα. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι η κοπέλα. Το πρώτο πράγμα που έχει μπει μέσα στο μυαλό και την καρδιά μας, από την πρώτη στιγμή που το μάθαμε.

Δυο πράγματα σκεφτόμαστε, το πρώτο είναι να μπούμε στη θέση της και το τι περνάει αυτή η κοπέλα. Πόσο άνανδρο, ελεεινό, χυδαίο, ένα γεγονός που έχει οδηγήσει ανθρώπους και στο εξωτερικό ακόμη και στον θάνατο. Η επόμενη σκέψη μας είναι αν αυτό το πράγμα συνέβαινε στο παιδί μου, στην κοπέλα μου, στο κορίτσι μου από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου.

Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε. Γίνεται όλο και πιο συγκλονιστικό για εμάς γιατί μαθαίνουμε πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε, γιατί έρχονται και πράγματα που κουμπώνουν. Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσουμε αυτή την κοπέλα και καμία που είχε σχέση μαζί του στο παρελθόν. Τώρα μαθαίνουμε για αυτόν τον άνθρωπο και τι έχει βιώσει», είπε.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV