Κεφαλογιάννη: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα δίδυμα – Η τρυφερή φωτογραφία που ξετρέλανε το Instagram

0
103

Τα φετινά Χριστούγεννα θα μείνουν αξέχαστα στην Όλγα Κεφαλογιάννη καθώς έχουν έρθει στον κόσμο, τα δίδυμα παιδάκια της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Το 2021 θα μείνει αξέχαστο στην πολιτικό καθώς μετά τον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα, τον περασμένο Μάιο, στις Σπέτσες λίγο αργότερα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους.

Ως εκ τούτου, τα φετινά Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να στέλνει τις δικές της ευχές, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζει δύο χριστουγεννιάτικες μπάλες, μία ροζ και μία γαλάζια, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τα μωρά της.

«Τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί! Χριστούγεννα γεμάτα φως και αγάπη! Πολλές ευχές σε όλους για υγεία και χαρά», έγραψε χαρακτηριστικά, η πολιτικός.

Να σας θυμίσουμε πως η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα την Δευτέρα του Πάσχα (3/5).

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την Όλγα Κεφαλογιάννη μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στο γάμο ήταν καλεσμένοι στενοί συγγενείς και όπως είχε αναφέρει το asisters η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα, στις Σπέτσες, το οποίο ήταν στολισμένο με παιώνιες σε λευκό σομόν και κοραλί αποχρώσεις.

Η νύφη φορούσε φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα. Για μπομπονιέρα, επέλεξαν ένα πιάτο ζωγραφισμένο στο χέρι στολισμένο με ένα τούλινο πουγκί με κουφέτα και τα ονόματα του ζευγαριού με την ημερομηνία του γάμου τους.

Διαβάστε επίσης:

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Μοναδικές φώτο από τα ξεχωριστά Χριστούγεννα στην Αμερική

Μπουρδούμης: Η έκπληξη στον γιο του! Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και δείτε πως αντέδρασε ο Αναστάσης

Χριστούγεννα 2021: Άντζελα Γκερέκου: Η οικογενειακή φώτο και το συγκινητικό μήνυμα για όσους λείπουν

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV