Light: Φωτογραφίες από την προσαγωγή του στη Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας

0
126
City365-logo-posts

Ο τράπερ Light τα τελευταία 24ωρα έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του καθώς ξέσπασε σάλος μετά από την ανάρητησή του που τον απεικόνιζε να έχει πάνω του όπλα.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον Light μετά την προσαγωγή στη Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας.

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον Light.

Ο γνωστός τράπερ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή στη Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας του 26χρονου Light, που απεικονίζεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διασκεδάζει έχοντας τρία όπλα στη ζώνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, έπειτα από έρευνα βρέθηκαν στο σπίτι του ποσότητα ναρκωτικών, σφαίρες, μαχαίρι και τσεκούρι. Δεν εντοπίστηκαν, όμως, τα τρία όπλα που απεικονίζονται στην ανάρτηση του 26χρονου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τον τράπερ κατά την προσαγωγή του στη Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο τράπερ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τα όπλα που φαίνονται ήταν ψεύτικα και τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.

Διαβάστε επίσης:

J2US: O Light σε μια σπάνια εμφάνιση- έκπληξη στο σόου και το μήνυμά του για τον ρατσισμό!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV