Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα νεότερα για την υγεία τους και τα νέα τεστ κορονοϊού! Τι έδειξαν;

0
115

Ο Χάρης Βαρθακούρης εξαιτίας του ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό δεν μπορούσε να παρευρεθεί στον χθεσινό μεγάλο τελικό του J2US που ανέδειξε νικήτριες την Κατερίνα Λιόλιου και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Να θυμίσουμε ότι τη θέση του Χάρη Βαρθακούρη για τον τελικό πήρε ο καλός τους φίλος, ο Stan ο οποίος όμως δεν κατάφερε να οδηγήσει την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στη νίκη, παρ’ όλο που αρχικά τη βραδιά του τελικού προηγούταν ελάχιστα των αντιπάλων της η μεγάλη νικήτρια του Big Brother.

Ο Χάρης πάντως παρακολούθησε με μεγάλο άγχος και ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον μεγάλο τελικό, ανεβάζοντας πολλά stories και υποστηρίζοντας με σθένος το δίδυμο του τελικού που τον ενδιέφερε, δηλαδή την Άννα Μαρία και τον Stan. Συνέχιζε όμως να αντιμετωπίζει τα συμπτώματα του κορονοϊού που ευτυχώς δεν ήταν τόσο σοβαρά για να τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο.

Σήμερα, η οικογένεια υποβλήθηκε σε νέα τεστ για να δουν όλα τα μέλη της αν απαλλάχθηκαν από τον ιό. Όμως, τα αποτελέσματα ήταν και πάλι θετικά, εκτός από εκείνο της Αντελίνας η οποία δεν κόλλησε ούτε στην αρχή ούτε κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών που είναι μαζί με την οικογένειά της στο ίδιο σπίτι. Κάτι που έκανε τον σύζυγό της να τη χαρακτηρίσει δημόσια… κατσαρίδα καθώς είναι γνωστό ότι διαθέτουν και οι δύο πολύ υψηλή αίσθηση του χιούμορ. Η Αντελίνα λοιπόν ανέβασε φωτογραφία με τα τεστ που έκανε εκείνη και ο σύζυγός της και έγραψε στη λεζάντα: «Μετά από 5 ημέρες ο Χάρης και τα παιδιά ακόμα θετικοί, εγώ κατέχω δικαίως τον τίτλο “κατσαρίδα”, διότι εξακολουθώ αρνητική». Δείτε τα τεστ παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

J2US τελικός: Οι εκπλήξεις της λαμπερής βραδιάς, το troll video του Κοκλώνη και oι μεγάλοι νικητές!

Σε ντέρμπι εξελίσσεται ο τελικός του J2US! Η βαθμολογία μέχρι στιγμής δίνει τη νίκη στην Ψυχαράκη!

Χάρης Βαρθακούρης: Θετικός στον κορονοϊό – Εκτός τελικού του J2US

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV