Μαρία Ηλιάκη: Η Πρωτοχρονιά στην Ελβετία και η πρώτη απίθανη βόλτα με την κόρη της

0
97

Τα ομορφότερα Χριστούγεννα της ζωής της πέρασε η Μαρία Ηλιάκη. Το 2021 ήταν για εκείνη μια χρονιά γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές μιας που τον περασμένο Ιούλιο ήρθε στη ζωή η κόρη της, καρπός του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Αυτές τις ημέρες η Μαρία Ηλιάκη, αν κι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, λόγω της εκπομπής στο Mega, δεν θα μπορούσε να μην της περάσει αγκαλιά με τον αγαπημένο της κι έτσι ταξίδεψε στην Ελβετία, εκεί όπου ο Στέλιος Μανουσάκης δραστηριοποιείται επαγγελματικά και έχουν το δικό τους σπίτι.

Η πρώτη μέρα του χρόνου, βρήκε την παρουσιάστρια –ανάμεσα σε άλλες επίσης όμορφες στιγμές- να απολαμβάνει την πρώτη βόλτα με την κόρη της στους δρόμους της πόλης.

«Η πρώτη μας βόλτα για το 2022🎅🏼…εύχομαι σε όλους μια καλή χρόνια με ηρεμία…αισιοδοξία…δικαιοσύνη …αλήθεια …και υγεία…να είστε πάντα δυνατοί και να κυνηγάτε τα όνειρα σας οσο δύσκολα κι αν σας φαίνονται 🌟να μη φοβαστε και να θυμαστε πως το «καλο» πάντα κερδίζει … #happynewyear #creditstomylove», έγραψε η ίδια στη λεζάντα με την μικρή να την χαϊδεύει στο πρόσωπο!

Δες την υπέροχη φωτογραφία

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την γέννα, η παρουσιάστρια είχε πει:

«Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά, είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως, σε σίγουρα χέρια. Πρώτος, γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός, οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δεν θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πώς πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτοθήλασα, είναι όλα θολά από την πρώτη μέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω».

Διαβάστε επίσης

Τι λες τώρα: «Κάγκελο» η Καραβάτου με την Ηλιάκη: «Θυμάσαι την ημέρα που ανακοινώθηκε; Θα τρελαθώ»!

Μαρία Ηλιάκη: Χριστούγεννα στη Ζυρίχη – Το απίθανο ντύσιμο της κόρη της! (Video)

Επώνυμοι που για πρώτη φορά θα γιορτάσουν Χριστούγεννα με τα μωρά τους

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV