Σταθακόπουλος: «Η καριέρα των ανθρώπων που είναι στη φυλακή τελείωσε»

0
119

Ο Πάνος Σταθακόπουλος έδωσε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στον Παύλο Χαϊκάλη αλλά και για το αν η καριέρα των ανθρώπων που βρίσκονται στη φυλακή έχει τελειώσει.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια ήταν η συνεργασία που δεν θα ήθελε να ξανακάνει, για τον Παύλο Χαϊκάλη αλλά και για τον αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

-Τι είναι αυτό που δεν μπορείς να συγχωρέσεις στη συμπεριφορά ενός ανθρώπου;

Δεν μπορώ να συγχωρήσω αυτόν που θεωρεί ότι είμαι χαζός και μου δίνει μια δικαιολογία την οποία εγώ γνωρίζω ότι είναι ψεύτικη με αποδείξεις. Προσπαθώ να του το πω του άλλου, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Σε κάθε περίπτωση, αυτός ο άνθρωπος τελειώνει για εμένα.

-Υπάρχει κάποια συνεργασία που δεν θα ήθελες με τίποτα να ξανά κάνεις;

Φυσικά! Έχω συνεργαστεί τόσα χρόνια με πάρα πολύ κόσμο. Για παράδειγμα με έναν από τους ανθρώπους που κατηγορούνται αυτήν την περίοδο, δεν θα ήθελα με τίποτα και με έναν που δεν ζει πια, είχα πολύ άσχημη εμπειρία, δεν θα ήθελα όμως να επεκταθώ. Αλλά και με άλλους, με τους οποίους δεν ταιριάζουμε πια. Μπορεί σαφώς έτσι να νιώθουν και κάποιοι συνάδελφοι για εμένα.

-Πιστεύεις ότι με τις καταγγελίες που ήρθαν στη δημοσιότητα θα σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα;

Ποτέ δεν θα σταματήσει τίποτα. Λυπάμαι που το λέω. Σίγουρα θα το σκεφτούν πολύ περισσότερο όσοι σκέφτονται να κάνουν τέτοια πράγματα, αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι όσο κι αν η δημοσιότητα ασχολείται με αυτό μπορεί να καθαρίσει προσωρινά το τοπίο, όταν όμως περάσουν τα χρόνια θα ξανά γίνουν. Οι άνθρωποι δυστυχώς βγάζουν άγρια και περίεργα ένστικτα.

-Η καριέρα των ανθρώπων που είναι στη φυλακή πιστεύεις ότι τελείωσε;

Πιστεύω πως ναι. Δεν ξέρω αν ο κόσμος μπορεί να τους συγχωρήσει.

-Για τον Παύλο Χαϊκάλη που επέστρεψε στο θέατρο, ποια είναι η γνώμη σου;

Ο Χαϊκάλης δεν κατηγορείται ποινικά, δεν είναι φυλακή. Έχω δουλέψει μαζί του, δεν είναι φίλος μου, αλλά το να πάει να δουλέψει, δεν θα με πείραζε. Ο κόσμος είναι αυτός που θα δείξει αν τον έχει συγχωρέσει κι αν τον αποδέχεται. Από εκεί κρινόμαστε.

-Έχεις δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Όταν πρωτοξεκίνησα, υπήρξε μια πρόταση η οποία είχε ένα δέλεαρ, ότι θα μπορούσα να κάνω και κάποια άλλη δουλειά, περνώντας από μια περίεργη οντισιόν, αλλά είπα ευχαριστώ και έφυγα. Μόνο αυτό μου έχει συμβεί, τίποτα παραπάνω.

-Γιατί παίζεις επί το πλείστον σε κωμωδίες; Είναι επιλογή σου;

Παίζω κωμωδίες γιατί εκεί με θέλουν. Θέλω να παίξω δραματικά στο θέατρο και στην τηλεόραση. Δηλαδή πιστεύω ότι σε κάτι του Κοκκινόπουλου θα μπορούσα άνετα να συμμετέχω.

-Στο ξεκίνημά σου συνάντησες οικονομικές δυσκολίες;

Ναι, έχω περάσει πολύ δύσκολα οικονομικά. Να φανταστείς ότι έμενα με την ξαδέρφη μου σε ένα ημιυπόγειο, είχαμε ένα μάτι κουζίνας για να μαγειρεύουμε, το οποίο δεν δούλευε και πολύ καλά, με αποτέλεσμα το κάθε φαγητό να χρειάζεται για να φτιαχτεί πολλές ώρες. Μια φασολάδα μπορεί να έκανε να μαγειρευτεί 7 ώρες. Ακόμα παίρναμε προϊόντα που ήταν αφημένα έξω από μανάβικα, τα οποία τα είχαν για πέταμα, αλλά για εμάς ήταν χρυσάφι.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Πορφυράκης: «Μου επιτέθηκαν επτά μαντράχαλοι με μαχαίρια»

Μιχάλης Αλικάκος: «Η μητέρα μου έχει άνοια, είναι σοκαριστικό»

Αγγελική Νικολούλη: Η διάκριση του γιου της σε φεστιβάλ ταινιών: «Πρώτο βραβείο… Νιώθω περήφανη!»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV