Πόπη Τσαπανίδου: Εύχεται «καλή χρονιά» και ποζάρει με τον εγγονό της τρισευτυχισμένη!

0
101

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια πολύ ευτυχισμένη γιαγιά και δεν μπορεί με τίποτα να “ξεκολλήσει” από τον εγγονό της, Έκτορα, ο οποίος της έχει… κλέψει την καρδιά. 

Είναι μια από τις αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσιάστριες του κοινού, που εδώ και πολλά χρόνια την έχει συνδέσει με τον τομέα της ενημέρωσης και την παρακολουθεί συνεχώς.

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια από τις κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης με πολύ μεγάλη πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς αγάπει πολύ αυτό που κάνει και έχει βρει την απόλυτη συνταγή της επιτυχίας. Οι φετινές γιορτές για εκείνη αποτέλεσαν αρχικά ένα διάλειμμα από τα πλατό της ενημέρωσης, εφόσον έλειψε για λίγο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, όπου και την παρακολουθούμε καθημερινά.

Η ίδια λατρεύει την οικογένειά της και δεν διστάζει να το δείξει σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται, καθώς πιστεύει ότι η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό αγαθό στη ζωή. Οι φετινές γιορτινές μέρες της χαρακτηρίστικαν από αυτήν της τη διάθεση, εφόσον πέρασε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τους δικούς της ανθρώπους, κάτι που την χαροποίησε πολύ και την βοήθησε να γεμίσει και τις μπαταρίες της. Η Πόπη Τσαπανίδου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον εγγονό της, τον μικρό Έκτορα, που της έχει κλέψει την καρδιά και κάθε φορά που τον βλέπει, το χαμόγελό της δεν μπορεί να σβήσει από το πρόσωπό της.

Η παρουσιάστρια ευχήθηκε στους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους για καλή χρονιά, κρατώντας στην αγκαλιά της τον εγγονό της, γράφοντας: “2022! Να φέρει υγεία σε όλους μας. Και χαρές. Και την δυνατότητα να τις διακρίνουμε αυτές τις χαρούμενες στιγμές του, ώστε να τις απολαμβάνουμε! Ο #Ettore και γω ευχόμαστε, η νέα χρονιά να σας φέρει ότι θέλετε”.

Δείτε στην παρακάτω gallery τη φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

Πόπη Τσαπανίδου: Τα πρώτα Χριστούγεννα ως γιαγιά! Η οικογενειακή φωτό και το εγγόνι

Μεταγραφές και εκπλήξεις – Έτσι διαμορφώθηκε ο «χάρτης» της ενημέρωσης της νέας σεζόν στα κανάλια!

Τηλεθέαση: Η Πόπη Τσαπανίδου έκανε πρεμιέρα στο OPEN και αυτά είναι τα νούμερα που σημείωσε

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV