Χριστίνα Μπόμπα: Δεν τις «χορταίνει» τις κόρες της- Τα παιχνίδια στο νέο τους σπίτι!

0
95

H Χριστίνα Μπόμπα αφιερώνει καθημερινά όλο τον χρόνο της στο μεγάλωμα των δυο μωρών της, καθώς είναι αυτό που την κάνει απόλυτα ευτυχισμένη. 

Η ίδια είχε παραδεχτεί σε παλαιότερες συνεντεύξεις της ότι ήταν το μεγαλύτερό της όνειρο να γίνει μανούλα και να καταφέρει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, αν και τελικά κατάφερε και… έκανε δίδυμα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η Αριάνα και η Φιλίππα είναι οι μεγάλες τους αδυναμίες, καθώς τους έχουν “κλέψει” την καρδιά και δεν μπορούν με τίποτα να τους χαλάσουν χατίρι. Από τότε που μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι, τόσο η Χριστίνα, όσο και ο Σάκης, έχουν μοιραστεί μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από διάφορα σημεία του σπιτιού τους, όπου αδιαμφισβήτητα, είναι πανέμορφα.

Πριν από λίγη ώρα, η Χριστίνα δημοσίευσε και πάλι ένα σχετικό story, όπου φαίνονται οι δίδυμες, με την γλυκιά μανούλα να αποκαλύπτει ότι παίζουν μαζί και περνούν φανταστικά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Μπόμπα: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση και η αποστομωτική απάντηση για την προβολή στα social media

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Η πρώτη τους βόλτα για το 2022 με τα κορίτσια τους- Το τρυφερό ποστ!

Μπόμπα–Τανιμανίδης: Έτσι υποδέχτηκαν το 2022 – Ποιος κέρδισε το φλουρί; Οι μαγικές φωτό από το σπίτι

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV