Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζει με τον επώνυμο μπαμπά του ο κούκλος μπόμπιρας της φωτό!

0
139

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ευχήθηκε στους followers του μια χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία, δείχνοντας για πρώτη φορά τον λίγων μηνών γιο του, Κωνσταντίνο, που είναι πραγματικά πανέμορφος. 

Μαζί με την γυναίκα του είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στο Instagram και ειδικά από τότε που έγιναν γονείς, η ζωή τους έχει ολοκληρωθεί και περνούν φανταστικά μαζί.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φιρού δημοσιεύουν καθημερινά πληθώρα από Instagram stories, ενημερώνοντας τους followers τους για τις συνήθειές τους και την καθημερινότητά τους μαζί με τον μικρό Κωνσταντίνο, που τους έχει κλέψει την καρδιά και δεν μπορούν να του χαλάσουν κανένα χατίρι. Οι δυο τους είναι πανευτυχείς με την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και νιώθουν ότι η ζωή τους έχει ολοκληρωθεί με τον γιό τους, ο οποίος αδιαμφισβήτητα είναι ένας κούκλος.

Αν και τόσο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, όσο και η Σοφία Φιρού, μας έχουν δείξει πολλές φορές τον μικρό, είναι η πρώτη φορά που είδαμε το προσωπάκι του και μπορούμε να πούμε ότι μοιάζει πολύ και στους δυο γονείς του. Ο μικρός Κωνσταντίνος είναι ξανθός και έχει καταγάλανα μάτια, ενώ στη σχετική του δημοσίευση ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ποζάρει δίπλα του χαμογελαστός και γεμάτος περηφάνεια για το γιο του. Όπως έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα από την δημοσίευσή του: “Αρνητής Test DNA! Καλή Πρωτοχρονιά από εμάς, σε όλους, με υγεία και τύχη! Και κάπου εδώ να πω το πιο ΜΕΓΑΛΟ και ΑΛΗΘΙΝΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” στην ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ που μας ευλόγησε με αυτό εδώ το πλασματάκι!”.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Super Κική: Την βλέπεις λαμπερή στη σκηνή όμως φεύγει από το show… ξυπόλητη (Photos)

Mad Clip: Οι επώνυμοι αποχαιρετούν στα social media τον γνωστό ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Κοψιάλης: Απίστευτη καταγγελία! Κλέβουν τις προμήθειες για τους πυρόπληκτους ντόπιοι καταστηματάρχες

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV