Κλέλια Πανταζή: Η έξοδος από το μαιευτήριο και οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του γιου της

0
104

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε αγκαλιά με τον σύζυγό της, ο οποίος κρατούσε το «καλαθάκι» με το μωρό και έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αφού ο ερχομός του δεύτερου γιου της, ήρθε και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Νωρίτερα η όμορφη Ολυμπιονίκης είχε κάνει τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

«Γέννησα προγραμματισμένα με καισαρική γιατί έτσι είχα φέρει στον κόσμο και το πρώτο παιδί μου λόγω του ζαχάρου που είχα. Ήταν προγραμματισμένο να γεννήσω τη Δευτέρα στις 10 το πρωί. Δεν είχα άγχος για τη γέννα αλλά το μεγαλύτερο άγχος και εμένα και του συζύγου μου ήταν για το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ γιατί αν ήταν θετικό θα έπρεπε να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο με κάποιον γιατρό που δεν με γνωρίζει», είπε αρχικά η Κλέλια Πανταζή.

Αναφερόμενη στον πρωτότοκο γιο της, δήλωσε: «Περιμένω με αγωνία να δω την αντίδραση του Μιχαήλ Άγγελου τώρα που θα πάμε σπίτι. Έχω προετοιμάσει αρκετά το έδαφος, του μιλούσα συνέχεια για τον αδερφό του και το πολύ ωραίο δώρο που θα του φέρει… Με την άφιξη του μωρού, θα είναι και η έλευση ενός ποδηλάτου στο σπίτι. Τον έχουμε προετοιμάσει πολύ καλά».

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης

Γέννησε η Κλέλια Πανταζή – Οι πρώτες φωτό του νεογέννητου μωρού της μέσα από το μαιευτήριο

Γέννησε η Άννυ Πανταζή: Η πρώτη φωτό με το νεογέννητο μωρό (Photos)

Mega Καλημέρα: Οι εγκυμονούσες Κλέλια και Άννυ Πανταζή αποκάλυψαν το φύλο των μωρών τους

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV