The Bachelor: Σοβαρό τροχαίο για την Ραφαέλα Γεωργίου – «Θρύψαλα» το αυτοκίνητό της

0
100

Την Ραφαέλα Γεωργίου την γνωρίσαμε μέσα από το «The Bachelor» καθώς ήταν ανάμεσα στις κοπέλες που διεκδίκησαν τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η νεαρή κοπέλα είχε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο της, στο οποίο την οδήγησε στο νοσοκομείο. Η ίδια μίλησε στο Tlive για τα όσα βίωσε και δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν θα ήθελα να περάσω σε λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το ατύχημα. Αρχικά είχαν ανοίξει οι αερόσακοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, οπότε έχασα την ορατότητα, περίμενα να σταματήσει το αυτοκίνητο. Όταν σταμάτησε έπαθα σοκ, κατάφερα να ανοίξω την ζώνη μου και να βγω στον δρόμο γιατί και ο άλλος ο οδηγός με αναζητούσε γιατί είχα ξεφύγει από το σημείο».

Η Ραφαέλα Γεωργίου περιέγραψε πως στο σημείο στο οποίο έπεσε το όχημά της, είχε ένα εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη.

«Το αμάξι μου έπεσε κάτω από έναν μικρό λόφο, πάνω στον οποίο ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος γιορτάζει σήμερα. Η μητέρα μου έχει πάει ήδη στο εκκλησάκι και έχει ανάψει λαμπάδα. Και εγώ με το που βγήκα από το νοσοκομείο, πήγα και προσκύνησα».

Και πρόσθεσε:«Με προστάτεψε ο Άγιος Ιωάννης γιατί ο τραυματισμός από το ατύχημα ήταν ο ελάχιστος που θα μπορούσα να έχω. Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, μου έκαναν αξονικό έλεγχο και κάποιες εξετάσεις αίματος, όλα έδειξαν εντάξει, εκτός από ένα κάταγμα στο στέρνο και ένα σπάσιμο στον θώρακα».

Διαβάστε επίσης:

Μικρούτσικος: Το στιγμιότυπο που δεν είδαμε ποτέ – «Έφαγα μια μπουνιά στη μούρη και το τι άκουσε…»!

Survivor: «Χείμαρρος» ο Χατζηγεωργίου: «Μούδιασα και είπα ότι θα μιλήσω με την παραγωγή για να φύγω»

Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Έλενα Τσιριγκάκη: Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κόρη τους

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV