Πετρουλάκη: Η κόρη της, Άννα Μαρία έγινε 17 ετών και είναι απίθανη! Κούκλα και ολόιδια η μαμά της

0
91

Η όμορφη γυμνάστρια δημοσίευσε την γενέθλια τούρτα της στα stories, σημειώνοντας: «Χαρούμενα γενέθλια, πριγκίπισσά μου».

Η Άννα Μαρία είναι ένα κορίτσι που έχει πάρει όλα τα χαρακτηριστικά της επίσης κούκλας μαμάς της ενώ ασχολείται με τον αθλητισμό και πρωταθλητισμό.

Πρόσφατα μάλιστα η 17χρονη κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στη διεθνή συνάντηση στίβου Ελλάδα – Κύπρος Κ18. Η αθλήτρια, που ανήκει στην ομάδα του Κολλεγίου Ψυχικού και προπονείται με τον Γιάννη Οικονόμου έτρεξε στα 400 μέτρα κατακτώντας τη δεύτερη θέση με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφία που η νεαρή ανεβάζει στο Instagram της, έχει κληρονομήσει την ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της μητέρας της.

Δες την στη gallery

Το ζευγάρι έχει τέσσερις κόρες, την Άννα-Μαρία, τις δίδυμες, Θεοδώρα και Μίλα και Ιλιάνα και είναι και οι τέσσερις κούκλες.

«Προτζεκτ τεράστιο και πολύ δύσκολο να είμαι μαμά 4 κοριτσιών. Είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που κάνω. Αλλά στο σπίτι και η ασχολία με τα παιδιά και το ψυχολογικό και η πίεση που ασκείται είναι για μένα ψυχοφθόρο. Η εφηβεία δεν παλεύεται. Με έχει αγχώσει πολύ η αντίδραση τους και η επιμονή», έχει πει η ίδια.

Διαβάστε επίσης

Ελένη Πετρουλάκη: Χάστε τα κιλά των γιορτών με μια δίαιτα εξπρές

Ο Ίβιτς και τα… κορίτσια του – Σπάνια έξοδος με την οικογένεια!

Μενεγάκη – Πετρουλάκη: Το άγνωστο περιστατικό που μας «άφησε άφωνους»! Η αποκάλυψη on air!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV