Ατρόμητες στα χιόνια: Η Δαλάκα με μπουστάκι και Λεοντίτση, Μαριαλένα και Καρολίνα με μαγιό! (video)

0
102

H κακοκαιρία Ελπίδα έχει παραλύσει τα πάντα στην Ελλάδα όμως κάποιοι είπαν να το διασκεδάσουν εφόσον βρίσκονται σπίτι και δεν είχαν ταλαιπωρίες και προβλήματα με τον χιονιά!

Όπως η Σοφία Λεοντίτση η οποία όχι μόνο απόλαυσε τα χιόνια με τον γιο της αλλά είπε να κάνει και μία ξεχωριστή φωτογραφία. Έτσι, φόρεσε το κατακόκκινο αποκαλυπτικό μαγιό της και βγήκε στο μπαλκόνι, ποζάροντας μέσα στα χιόνια.

Μάλιστα, κάτω από την ανάρτησή της έγραψε: “Όταν μπερδεύεις την κακοκαιρία ΕΛΠΙΣ με την ελπίδα ότι θα πας για μπάνιο” τρολάροντας την όλη κατάσταση!

Το ίδιο… τολμηρή όμως εμφανίστηκε και η Κατερίνα Δαλάκα η οποία αφού μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται στον… Βόρειο Πόλο, πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο ένα… μπουστάκι!

Βλέπετε, η νικήτρια του Survivor το 2019 έχει περάσει πολλές δυσκολίες για να… κωλώνει μπροστά σε λίγο χιόνι!

Τέλος, το ίδιο τολμηρά αντιμετώπισαν την κακοκαιρία Ελπίδα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η άλλοτε συμπαίκτριά της στο περυσινό Survivor, Καρολίνα Καλύβα οι οποίες βγήκαν μέσα στα χιόνια και έκαναν γυμναστική. Και να ήταν μόνο αυτό; Βγήκαν στον χιονιά με… μαγιό, κάνοντάς μας να… πουντιάσουμε.

Εκείνες όμως δεν κατάλαβαιναν τίποτα! Έκαναν τη γυμναστική τους και το ευχαριστήθηκαν με απόλυτο συγχρονισμό και καλή διάθεση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το πρόγραμμα γυμναστικής των δύο κοριτσιών:

Δείτε φωτογραφίες των κυριών μέσα στα χιόνια με πολύ λίγα ρούχα:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV