Τζούλια Νόβα: Ο έγγαμος βίος και η νέα ζωή με τη νεογέννητη κόρη της! (photos)

0
109

H ζωή της Τζούλιας Νόβα έχει αλλάξει ριζικά μέσα σε έναν χρόνο και ούτε η ίδια πιστεύει πόση ευτυχία έκρυβε το μέλλον για εκείνη. 

Η όμορφη tv persona μέσα σε αυτό το τόσο μικρό διάστημα γνώρισε τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Μιχάλη Βιτζηλαίου ο οποίος φρόντισε να της χαρίσει το παραμύθι που κάθε γυναίκα ονειρεύεται!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εκείνη έμεινε έγκυος και στις 22 Σεπτεμβρίου παντρεύτηκε σε μία πολύ όμορφη τελετή στην Πάρνηθα και ενώ εκείνη έλαμπε μέσα στο υπέροχο κατάλευκο νυφικό της, ούσα βέβαια έγκυος στη μικρή της κόρη.

Από τότε, αλλά και αργότερα όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή της (στις 12 Δεκεμβρίου) η Τζούλια Νόβα έχει δει την καθημερινότητά της να αλλάζει ριζικά.

Όπως είπε και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη: «Τις πρώτες μέρες ήταν σκέτη τρέλα με το μωρό. Γενικά τα βράδια κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο, παρά μόνο κάποιες μέρες που μας έχει κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα», είπε.

Η Τζούλια Νόβα γέννησε στο σπίτι και μίλησε για την εμπειρία αυτή: «Νομίζω πως και δεύτερη φορά να έκανα παιδάκι, στο σπίτι θα το έκανα. Όλο το σκηνικό ήταν οικείο. Πιο πολύ φοβόμουν το νοσοκομείο, μου προκαλούσε μεγάλο στρες. Με έπιασαν πόνοι τα ξημερώματα, έσπασαν τα νερά δεν το πίστευα. Ξύπνησα τον άντρα μου, αντί να πανικοβληθώ ήμουν πολύ ήρεμη. του είπα ‘νομίζω, δεν είμαι σίγουρη, ότι μου σπάσαν τα νερά!’… Ο Μιχάλης ήταν σε όλη τη διαδικασία δίπλα μου. Στους πόνους τον κρατούσα από τα χέρια και τον τραβούσα τον καημένο. Η μαία ήρθε αμέσως στο σπίτι μου».

Πριν την εγκυμοσύνη είχε πολλά νεύρα και γκρίνια και πλέον νιώθει πολύ πιο ήρεμη. «Ο ερχομός του μωρού με ηρέμησε», παραδέχτηκε.

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε το όνομα της μικρής, η οποία θα λέγεται Βάιρα. Είναι ένα όνομα που φανερώνει δυναμικότητα και ταιριάζει με το ζώδιο της μικρής, τόνισε η Τζούλια Νόβα.

Προσφάτως, με την κακοκαιρία Ελπίδα, η Τζούλια Νόβα μαζί με το κοριτσάκι της και τον σύζυγό της βρέθηκαν και στα χιόνια, απολαμβάνοντας το κατάλευκο τοπίο. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV