Πόσο ύψος έχουν οι διάσημες Ελληνίδες; Χωρίς τα τακούνια φυσικά… (photos)

0
134

Εντάξει! Τα τακούνια είναι μία λύση όταν δεν είσαι και τόσο ψηλή! Αλλά χωρίς αυτά τι γίνεται; Ποιες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ δεν είναι και το πρώτο μπόι και ποιες δεν χρειάζονται τα δεκάποντα; 

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες κυρίες, ειδικά αν πρόκειται για επώνυμες, αποφεύγουν σε δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι με sneakers. Άλλωστε, ένα καλό και προσεγμένο ντύσιμο, είναι πάντα πιο κομψό με τακούνια ως αξεσουάρ.

Υπάρχουν λοιπόν εκείνες που τα χρειάζονται πάντα αλλά και εκείνες που και να μη φορέσουν, δεν έγινε και κάτι!

Ας τις δούμε όμως μία προς μία.

Η Αγγελική Ηλιάδη, με ύψος 1.74 μ. είναι από τις γυναίκες που διαθέτουν το κατάλληλο ύψος για να αναδεικνύουν κάθε μακρύ ρούχο που φορούν. Η τραγουδίστρια όμως λατρεύει τις γόβες και σπάνια τις αποχωρίζεται. Εντάξει, στη Φάρμα όπου βρέθηκε δεν φορούσε αλλά είναι ένα από τα αξεσουάρ που επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της.

H Φαίη Σκορδά έχει ατελείωτα πόδια και αυτό οφείλεται στο πολύ ωραίο για γυναικείες αναλογίες ύψος της, το 1,75 μ. Η παρουσιάστρια σε κάθε της δημόσια εμφάνιση φοράει ψηλοτάκουνα που την κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο ψηλή και τους γύρω της, ειδικά τους άντρες, κοντούς.

Η Νάντια Μπουλέ έχει ύψος 1,65 μ., κανονική για τα ελληνικά δεδομένα όμως ούτε εκείνη δεν λέει όχι σε ένα κομψό ζευγάρι γόβες και γενικότερα ψηλοτάκουνα όταν είναι να κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση.

Ακριβώς το ίδιο ύψος με τη Νάντια Μπουλέ έχει και η Έλλη Κοκκίνου, δηλαδή 1,65. Η τραγουδίστρια λατρεύει τα τακούνια αλλά δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα σανδάλια παρά στις γόβες. Και ομολογουμένως, της πάνε πολύ.

Με ύψος 1,83 μ. η Κατερίνα Λέχου δεν έχει κανέναν λόγο να φοράει τακούνια, αν και μερικές φορές, θέλει και εκείνη να αποπνέει τη θηλυκότητα που μπορεί να χαρίζει ως αξεσουάρ ένα ζευγάρι παπούτσια με τακούνια. Δεν το παρακάνει όμως, φροντίζοντας να φοράει παπούτσια που δεν ξεπερνούν σε τακούνι τα 5 ή 6 εκατοστά.

Με ύψος 1,72 μ., δηλαδή ιδανικό για μία Ελληνίδα, η Κατερίνα Καινούργιου θα μπορούσε να αρέσκεται σε αθλητικά outfits τα οποία απαιτούν αντίστοιχα outfits. Όμως, η όμορφη παρουσιάστρια έχει λατρεία για τα τακούνια τα οποία και δεν αποχωρίζεται ούτε στην καθημερινότητά της αν και το φετίχ της τους χειμερινούς μήνες είναι οι μπότες over the knee.

Ούτε πανύψηλη ούτε όμως και κοντή τη λες την Ελένη Μενεγάκη που έχει ύψος 1,70 μ. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα τακούνια, δεν έχει όμως και εμμονή και όταν δεν έχει κάποια επίσημη εμφάνιση, πάντα καταφεύγει στα αγαπημένα της sneakers.

Last but not least η Ελεονώρα Μελέτη η οποία είναι κατά έναν πόντο πιο ψηλή από την Ελένη Μενεγάκη. Με ύψος 1,71 μ. ό,τι και αν φορέσει καταφέρνει να το αναδείξει και διαθέτει τις κατάλληλες αναλογίες για να υποστηρίξει οποιοδήποτε outfit με ή χωρίς ψηλοτάκουνα παπούτσια.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV