Προκόπης Αγαθοκλέους: Η ηλικία, η οικογένεια και η άγνωστη ζωή του τηλεοπτικού Άγιου Παΐσιου

0
94

Πρώτη επίσημη, ουσιαστικά απόψε για τον Προκόπη Αγαθοκλέους, πρωταγωνιστή της πολυαναμενόμενης σειράς του Mega, Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό που κάνει πρεμιέρα απόψε. 

Το τηλεοπτικό κοινό πρόκειται να συναντήσει στο πρόσωπο ενός new entry στην ελληνική τηλεόραση έναν ώριμο και πολύ ταλαντούχο ηθοποιό ο οποίος μέχρι σήμερα έχει διαγράψει μία “σιωπηλή” αλλά συγχρόνως και ανοδική πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο. Αν και μόλις 35 χρονών, ο Προκόπης Αγαθοκλέους έχει καταφέρει να φτάσει τις “κορυφές” που επιθυμούσε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για την τηλεοπτική αυτή δουλειά, ο Προκόπης Αγαθοκλέους νιώθει πολύ περήφανος και μάλιστα, όταν είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα, είχε γράψει σε ανάρτησή τους ένα μακροσκελές κείμενό του γι’ αυτή, αναφερόμενος σε κάθε συντελεστή ξεχωριστά και ευχαριστώντας τους για αυτή την τόσο καλή συνεργασία.

Συγκεκριμένα είχε γράψει:

“Αλήθεια.. πώς προσεγγίζει κανείς έναν Άγιο;
Αντίδραση σε δεύτερο χρόνο, αφού σε πρώτο χρόνο ένα ενθουσιώδες μεγάλο ΝΑΙ με άκουσα να λέω, όταν ο αγαπητός Γιώργος Τσιάκκας μου πρότεινε να υποδυθώ τον Άγιο Παΐσιο σε μια μίνι σειρά που έγραψε ο ίδιος, βασισμένη στη ζωή του Αγίου και σε σκηνοθεσία του υπέροχου Στάμου Τσάμη.
Η απάντηση στο ερώτημά μου δεν άργησε να έρθει, αφού έπεσα με τα μούτρα στη μελέτη προσπαθώντας να ανακαλύψω τον άνθρωπο πίσω από τον Άγιο, αυτόν που θα με φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον “πυρήνα”, – στο “μεδούλι”- και να προσπαθήσω από’ κει να αντλήσω το απαραίτητο καύσιμο για την δύσκολη πορεία.
Αυτό το καύσιμο λοιπόν, η κινητήριος δύναμη, δεν ήταν και δεν είναι άλλο, από την ανιδιοτελή θυσιαστική αγάπη, μια αγάπη που γίνεται μια τεράστια αγκαλιά για όλους και για όλα, μια αγάπη που συμπονεί, συνυπάρχει και στέκει αλληλέγγυα με ταπείνωση πάνω από κάθε πρόβλημα, βάσανο, πόνο παρακαλώντας, προσπαθώντας και επιδιώκοντας την χαρά της Ανάστασης, της Ανάτασης, της Αναβίωσης, της Ανάπαυσης. Όταν συχνά έλεγαν στον γέροντα Παΐσιο να τους μιλήσει περί θαύματος, αυτός απαντούσε πως “το θαύμα επιτελείται όταν κανείς συμμετέχει στον πόνο του άλλου!”
Σ’ αυτό το ταξίδι είχα την τύχη και την ευλογία να συναντήσω και να συνεργαστώ με σπουδαίους ανθρώπους, με πολλούς “άλλους” που ήταν έτοιμοι, ο καθένας από την πλευρά του, να μοιραστούν το ταλέντο, το μεράκι και την αγάπη μέσα από την τέχνη τους, συνεργάτες που έκαναν τα πάντα να φαίνονται απλούστερα.
Έφη Μπίρμπα, Κώστα Τριανταφύλλου @johnny.kosto Νίκο Έξαρχε, Σωτήρη Πατεράκη, Δώρα Νάζου, Μιράντα Θεοδωρίδου, Στέλλα, Κώστα, Κέλλυ, Κυριαζόπουλε, Κλεοπάτρα, Αλεξάνδρα, Δημήτρη, Βάιε, Ραφαήλ, Κωνσταντίνε, Φοίβο, Χατζούδη Ν, Μπιμπίκο, Τσίγκα, Μαρία, Κέυσι, Τζώ, Νίκο, Τάκη, Βλάση, Ηλία, Σαλώμη, Χριστίνα, Κατέρινα, Τίμο, Θάνο, Άλκη, Μαρίνο, Ελένη, Βίκυ, Κατερίνα, Όλγα, Γιάννη, Δρόσο, Χριστίνα, Δημήτρη, Τζώρτζια, Πανάγο σας ευχαριστώ!
Πατήρ Μάξιμε, η αγκαλιά σου χωράει όλο τον κόσμο.

Ο “Άγιος Παΐσιος”, έρχεται σε παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και εκτέλεση παραγωγής της @greenolivefilms”.

Πέρα από ένας πολύ καλός ηθοποιός, με ένα πολύ δυνατό βιογραφικό και πολύ καλούς ρόλους στο θέατρο, ο Προκόπης Αγαθοκλέους είναι πρώτα και πάνω από όλα, πατέρας δύο παιδιών που λατρεύει.

Με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό Μαρίνα Μανδρή με την οποία παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι, τη Δάφνη τους και τον Κίμωνα οι οποίοι φυσικά και είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη ζωή του ηθοποιού τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV