Συγκινεί η Καινούργιου! Η κατάψυξη ωαρίων, η ολοκλήρωση της διαδικασίας και η ευχή για το μέλλον

0
101

Η όμορφη παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή μοιράστηκε την απόφαση της να το κάνει και το βράδυ της Πέμπτης (10-02) μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της από αυτό το «ταξίδι» και να περάσει το μήνυμά της.

«Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Νιώθω χαρούμενη κ ευγνώμων για την απόφαση που πηρα μιας κ χθες ολοκληρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων …
Να ξεκαθαρίσω κάτι : . Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες…. και κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα κ την ψυχή της όπως εκείνη θέλει …ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που ιδανικά θα ήθελα ν αποκτήσω μελλοντικά παιδάκι ..
Η διαδικασία είναι ιατρικά απλή κ νομίζω ο γιατρός σας είναι ο πλέον κατάλληλος να σας ενημερώσει γι αυτό !για να ειμαι ειλικρινης το πιο δύσκολο, στην όλη διαδικασία είναι το ψυχολογικό κομμάτι ..Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται (εν έτη 2022) επειδή έφτασε στα 37 κ δεν έχει κάνει παιδί.

Ετσι λοιπόν κ γω …λίγο πριν κλείσω τα 37 μπήκα σ αυτή την διαδικασία… για να σταματησει να με αγχώνει κατα κάποιο τρόπο το βιολογικό μου ρολόι κι αφετέρου για να μην ανησυχω..

Γυναίκες με απαιτητική καριέρα ,θέματα υγειας κ κ αλλους προσωπικους λογους αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο.
Σ αυτό το ταξίδι είναι πολύ σημαντικό να έχετε δίπλα σας επιστήμονες που να νιώθετε ασφάλεια …επελεξα τον υπεροχο @stefanoschandakas 🤍
(είναι ο προσωπικός μου γυναικολόγος εδώ κ
18 χρονια …) κ ένα περιβάλλον που με κάνει να νιωθω σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη

Θέλω να πω σε κάθε γυναίκα, που θα ήθελε κάποια στιγμή να γίνει μητέρα και σκέφτεται την κατάψυξη ωαρίων, να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και να πάρει την απόφαση της χωρίς να νιώθει καμία ντροπή…!

Συντομα θ ανεβάσω stories για να σας λυθούν κ άλλες απορίες (μιας κ εχω εκατονταδες μηνύματα από εσας)
κ τονίζω πως οι λόγοι που κάνω αυτό το post ΔΕΝ είναι διαφημιστικοι!
Το κάνω για οποια από εσάς πιστεύει οτι θα τη βοηθήσει…🙏🏻♥️
Κοριτσια μου …σε όλες τις γυναίκες που για τον οποιονδήποτε λόγο θέλουν ή πρέπει να αναβάλουν τη μητρότητα, να το κάνουν. Είναι δικαίωμά τους, είναι επιλογή τους.

Εγω νιώθω πως έκανα στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο!!!
Κ από δω κ πέρα όλα θα πάνε καλύτερα απ’ ότι ονειρεύομαι…», έγραψε η ίδια.

Διαβάστε επίσης

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV