Ξέσπασμα Τερζή κατά Ρουβά: «Άμα σου απαγορεύσω να λες τα τραγούδια μου, θα είμαι εγώ ο κακός;»

0
117

Μετά από τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, βλέπουμε ότι οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης και όχι μόνο, είναι αρκετά έντονες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής από σήμερα το πρωί (12-2) έχει δεχτεί πληθώρα αντιδράσεων, με σχόλια που τον κατηγορούν άμεσα για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αφού ο ίδιος πήρε -για πρώτη φορά- μια θέση, που σίγουρα δεν άρεσε σε κανέναν.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο γνωρίζονται προσωπικά, αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα το 2013, όπου ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν ο σκηνοθέτης στην παράσταση Βάκχες. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με αυθεντικό χαρακτήρα, λέγοντας πως εκείνος δεν μπορεί να κρίνει τίποτα από όλα όσα έχουν ακουστεί εις βάρος του, μιας και θεωρεί ότι μόνο και μόνο η δικαιοσύνη είναι αρμόδια, για να μπορέσει να κρίνει το πότε κάποιος είναι αθώος ή ένοχος αντίστοιχα.

Μετά από αυτές του τις δηλώσεις, είδαμε ότι στα social media επικράτησε μεγάλος χαμός, με πολλούς να κατηγορούν τον Σάκη Ρουβά για όλα όσα είπε, αφού, μέσα σε όλα, παρομοίασε τον Δημήτρη Λιγνάδη με έναν χρήστη ναρκωτικών ουσιών, που, αν κριθεί ένοχος για αυτά που κατηγορείται, χρίζει βοήθειας και παρακολούθησης.

Από τον χώρο της showbiz, πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για τον Σάκη Ρουβά, λέγοντας ότι δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση να ειπωθούν αυτά τα πράγματα. Πριν από λίγη ώρα, είδαμε και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, Νίκο Τερζή, να ξεσπά εναντίον των συγκεκριμένων δηλώσεων. Ο ίδιος, με σχετική του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έγραψε: «Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;» έγραψε αρχικά στο twitter του, βάζοντας το hashtag #Ρουβάς. Σε σχετικό σχόλιο ενός χρήστη μάλιστα για το αν ισχύει κάτι τέτοιο, ο γνωστός συνθέτης απάντησε: «Πράττει ήδη ο δικηγόρος μου»

Δείτε στην παρακάτω gallery την δημοσίευσή του

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV