Ανθή Βούλγαρη: Μάθαμε τι ώρα ξυπνάει και «μείναμε»

0
81

Η Ανθή Βούλγαρη έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας με κόπο και δουλειά.

Η δημοσιογράφος και οικοδέσποινα του «Κοινωνία ώρα MEGA», σε συνέντευξή της ανέφερε τι ώρα ξεκινάει η μέρα της τι ονειρεύεται για το μέλλον και αν έχει σκεφτεί να μείνει στην επαρχία λόγω της αγάπης της για τη φύση.

Τι ώρα ξεκινά η μέρα σου;

Δεν το λες μέρα! Ξυπνάω στις 03.00. Πηγαίνω στην εκπομπή, βγαίνουμε στον αέρα…

Μετά τι ακολουθεί;

Τελειώνουμε τη σύσκεψη, φεύγω κατά τις 10.00-11.00 από το κανάλι, πάω στον στάβλο, μετά σπίτι, κάνω δουλειές, κάνω την προπόνηση μου και μετά πάλι σύσκεψη. Αυτή είναι η ζωή! Να πω, φυσικά, ότι η δουλειά δεν σταματά, ειδικά όταν υπάρχει επικαιρότητα.

Εχεις δημιουργήσει κάποιον δικό σου στάβλο;

Ασχολούμαι πολύ με την ιππασία, έχουμε ξεκινήσει ένα pony club για παιδάκια. Λατρεύω τα ζώα, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου…

Τον άντρα σου τον βλέπεις;

Εχουμε κοινά ενδιαφέροντα, οπότε, ευτυχώς, είμαστε αρκετές ώρες μαζί!

Τα Σαββατοκύριακα τι κάνεις; Είναι οι μόνες χαλαρές μέρες; Χαλαρές δεν τις λες! Εχω, σαφέστατα, περισσότερο χρόνο, κάθομαι και γράφω παραμύθια. Βλέπω φίλους και οικογένεια, θέλω να κάνω πράγματα που μου λείπουν τις καθημερινές.

Πώς πέρασες την περιπέτεια με τον κορονοϊό;

Εκανα δυο μέρες πυρετό, όμως είχα φοβερή κόπωση. Δεν είχα αισθανθεί ξανά τέτοια κούραση. Και μου έκανε εντύπωση, καθώς είμαι ένας άνθρωπος που γυμνάζεται, είμαι κοντά στη φύση, προσέχω τι τρώω.

Τι ονειρεύεται η Ανθή για το μέλλον;

Θέλω ηρεμία, υγεία και ένα παιδάκι για να συμπληρώσουμε την οικογένεια μας! Είμαι πολύ καλά, ευλογημένη με τα όσα έχω. Μακάρι κάποια στιγμή να αποκτήσω τη δική μου φάρμα, για εμένα η φύση είναι βάλσαμο.

Εχεις σκεφτεί να μείνεις εκτός Αθηνών, λόγω της αγάπης σου για τη φύση;

Μένουμε στο Κορωπί, οπότε εδώ είμαστε ήσυχα. Κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα θέλαμε να ζήσουμε στο χωριό.

Πηγή:ΤύποςΤV

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV