Χείμαρρος η Χρυσικού: Η απάντηση μετά την αγωγή του Κιμούλη: «Έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας»

0
30

Θέση άμεσα πήρε και η Δώρα Χρυσικού, κατά της οποίας στρέφεται μέσω της αγωγής του ο Γιώργος Κιμούλης.

«Την αγωγή δεν την έχω διαβάσει, όπως δεν την έχει διαβάσει ούτε η Ζέτα ούτε ο Νίκος, οπότε δε θα μιλήσω καθόλου για το νομικό πλαίσιο γιατί δεν το ξέρω. Μετά από όλο αυτό το κύμα με τις καταγγελίες, είναι τουλάχιστον ανάρμοστο να μιλάμε ακόμη αν το θυμήθηκε μετά από 13 χρόνια. Επίσης είναι άκομψο να λέμε για μια γυναίκα αν είναι ισχυρή ή ανίσχυρη για το αν δέχτηκε ή δε δέχτηκε κακοποίηση.

Όπως δεν γίνονται διακρίσεις για τους θύτες, έτσι δε γίνονται και για τα θύματα. Είναι επίσης αρκετά αμήχανο για εμάς να ακούμε ότι σε ένα περιστατικό που ήμασταν μπροστά δε συνέβη. Ποιος άνθρωπος που έχει υποστεί την οποιαδήποτε κακοποίηση… Γιατί το καταγγέλλει μετά από χρόνια; Για να κερδίσει δημοσιότητα; Γιατί αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία έχει αυτιά ανοιχτά για να ακούσει. Και οι άνθρωποι αυτοί βρήκαν τη δύναμη. Εμείς κάνουμε ηθικά αυτό που νιώθουμε. Είδαμε κάτι, το είπαμε, τέλος. Βλέπετε καμία από τις καταγγελίες που έγιναν προσφάτως να έγινε τον καιρό που συνέβη; Γιατί πιστεύετε πως γίνεται αυτό; Γιατί η κοινωνία έδωσε το θάρρος στους ανθρώπους να μιλήσουν. Αυτό είναι το θέμα. Αυτοί οι άνθρωποι τα κουβαλάνε μέσα τους όλα αυτά. Δεν το θυμήθηκαν τώρα.

Και θα σας πω και κάτι άλλο. Η κυρία Ζέτα Δούκα κάλεσε το ασθενοφόρο κάποια στιγμή γιατί είχε αρρωστήσει. Δεν κάναμε κάτι να αποτρέψουμε αυτό που συνέβη. Εξίσου παγωμένοι ήμασταν και εμείς. Θα απολογηθούμε γιατί δεν είχαμε την αντίδραση που περίμενε ο κύριος Καρπενάρος να έχουμε σε ένα σοκαριστικό περιστατικό; Εμείς με τον Νίκο και τη Ζέτα εμμένουμε σε αυτά που είπαμε. Θα βγάλουμε μια επίσημη ανακοίνωση σύντομα και θεωρούμε πως έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας. Περιμένουμε την ελληνική δικαιοσύνη να αποφασίσει. Δεν αλλάζουμε κάτι από αυτά που έχουμε πει», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Θυμίζουμε πως η πρώτη αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στρέφεται κατά των τριών συναδέλφων του στην παράσταση «Πιο Κοντά», Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά.

Οι δυο τελευταίοι ηθοποιοί με ανακοίνωση τους την επόμενη ημέρα της δημόσιας τοποθέτησης της Ζέτας Δούκα ανέφεραν ότι ήταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που εκείνη κατήγγειλε και δήλωναν πρόθυμοι να καταθέσουν στις αρμόδιες αρχές εφόσον κληθούν.

Ο Γιώργος Κιμούλης ζητά ποσό 231.227,80 ευρώ για την περιουσιακή ζημία, ενώ για ηθική βλάβη ζητά από την Ζέτα Δούκα 250.000 ευρώ, από τη Δώρα Χρυσικού 125.000 ευρώ και τον Νίκο Ψαρρά 125.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here