Άγγελος Λάτσιος: Το μυστικό πίσω από τη φωτό με το νέο look του και ο «ρόλος» της Γαίας Μερκούρη

0
97

Νέο haircut για τον Άγγελο Λάτσιο και μόλις αποκαλύφθηκε το μυστικό πίσω από τη φωτογραφία που ανέβασε!

Πρόσφατα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη μοιράστηκε φωτογραφίες από το κούρεμα του και μπορεί όπως ο ίδιος, έγραψε οι φωτό να είναι παλιές όμως πατώντας πάνω στη φωτό είδαμε ποιος είναι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το κούρεμα του αλλά και ποιος ο ρόλος της Γαίας Μερκούρη.

Με απλά λόγια ο κομμωτής είναι ο μπαμπάς της Γαίας, Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ.

Ο Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ είναι Ολλανδός, κομμωτής στο επάγγελμα και πρώην σύζυγος της Δωροθέας Μερκούρη.

«Περνάγαμε πολύ ωραία μαζί. Είναι Ολλανδός, δεν ήθελε τη γυναίκα στο σπίτι. Όταν όμως έκανα την Ηλέκτρα, αισθάνθηκε και λίγο παραμελημένος. Φύγαμε αρκετά χρόνια μετά από τη Νέα Υόρκη. Ήρθε και ο σύζυγός μου εδώ, το προσπαθήσαμε. Εγώ όμως δεν μπορούσα άλλο να μένω στην Αμερική, ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Ο πρώην σύζυγός μου είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, έχει μεγάλη καριέρα στην Αμερική, δεν θα άφηνε τη δουλειά του για να πάει σε μια άλλη χώρα», είχε πει η ηθοποιός για τη σχέση τους.

Φαίνεται πως ο Άγγελος έχει αναπτύξει μια όμορφη σχέση με τον μπαμπά της συντρόφου του.

Ο Άγγελος Λάτσιος τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Γαίας Μερκούρη. Οι δυο τους είναι αχώριστοι, ωστόσο κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει την είδηση ότι είναι ζευγάρι. Άλλωστε δεν χρειάζεται να μπουν στην διαδικασία να το παραδεχτούν καθώς οι δύο νέοι δεν κρύβουν πλέον το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Συχνά ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram τρυφερά φωτογραφικά τους στιγμιότυπα, μην κρύβοντας ότι μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV