Γκουντάρας-Κάκκαβα: «Όταν η κριτική γίνεται για άσχετα πράγματα σε ξεπερνάει»

0
161

Οι δύο παρουσιαστές μίλησαν για το πώς βιώνουν αυτή τη δύσκολη σεζόν και πώς διαχειρίζονται ότι πρέπει να αλλάζουν συχνά το ύφος της εκπομπής λόγω επικαιρότητας, και αν το «Big Brother» ήταν ένα μεγάλο επαγγελματικό σχολείο για εκείνους.

Πώς βιώνετε αυτή τη δύσκολη σεζόν και πώς διαχειρίζεστε ότι πρέπει να αλλάζετε συχνά το ύφος της εκπομπής λόγω επικαιρότητας; Η εμπειρία βοηθά;

Γρηγόρης Γκουντάρας: Είναι μία τηλεοπτική σεζόν δύσκολη, όπως και η ζωή μας. Προκύπτουν θέματα σοβαρά, που ζεις και σχολιάζεις κάθε μέρα, και πρέπει να τα προβάλλεις χωρίς όμως να χάνεις και την ταυτότητα που έχεις και που ο κόσμος αναγνωρίζει. Προσπαθείς να ανταποκριθείς και να ισορροπείς ανάμεσα στην επικαιρότητα και την ψυχαγωγία.

Ναταλί Κάκκαβα: 18 χρόνια ήμουν στο κομμάτι της ενημέρωσης, οπότε αυτό με Βοηθά. Το δύσκολο όμως είναι να εντάξεις την ενημέρωση σε μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή. Είναι ο δύσκολος και άχαρος ρόλος του παρουσιαστή να μεταπηδήσει από το δυσάρεστο στο ευχάριστο. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες της νέας καθημερινότητας. Να προσθέσω, όμως, σε αυτό το σημείο ότι δεν μπορώ να συγκρίνω τη δίκη μου πορεία με εκείνη τη Γρηγόρη. Εχει παρουσία στον τηλεοπτικό αέρα 30 χρόνια σε τρίωρες εκπομπές. Οπότε η εμπειρία του είναι μεγαλύτερη και είμαι τυχερή που τον έχω στο πλευρό μου, ειδικά σε μία τόσο δύσκολη χρονιά.

Είναι αυτονόητο ότι ένα ζευγάρι στη ζωή δένει πολύ περισσότερο στην TV;

Γρηγόρης Γκουντάρας: Δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι καλά σία προσωπικά σου, ταιριάζεις και τηλεοπτικά. Στον τηλεοπτικό αέρα πρέπει να μοιράζεις τον χρόνο, να κάνεις Βήματα πίσω, να ξέρεις τα καλά σημεία του άλλου και να ίου δίνεις χώρο και χρόνο όπου απαιτείται.

Ναταλί Κάκκαβα: Πρέπει οι ρόλοι να είναι ξεκάθαροι, όπως και οι φιλοδοξίες. Εγώ για παράδειγμα, δεν μπορώ να πάρω παραπάνω χρόνο από τον Γρηγόρη, δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί του.

Οταν σας έγινε η πρόταση και για το «Big Brother» και για το «Ολα Γκουντ», μοιράσατε τους ρόλους;

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η Ναταλί ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, μου είπε: «Γρηγόρη, μπες μπροστά και εγώ είμαι δίπλα σου»! Την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό». Την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Ναταλί Κάκκαβα: Ακριβώς! θα ήταν ανόητο εκ μέρους μου να κάνω οτιδήποτε άλλο. Ηταν δύο πολύ απαιτητικά πρότζεκτ και ο Γρηγόρης, όπως είπα και πριν, έχει σαφέστατα μεγαλύτερη εμπειρία.

Το «Big Brother» ήταν ένα μεγάλο επαγγελματικό σχολείο για εσάς;

Γρηγόρης Γκουντάρας: Μετά από 30 χρόνια θα πω ότι μέσα σε τρεις μήνες έμαθα πράγματα που δεν ήξερα τις τρεις αυτές δεκαετίες.

Ναταλί Κάκκαβα: Ηταν το φορμάτ τέτοιο που είχαμε πολύ συγκεκριμένο ρόλο. Επρεπε να πούμε και να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα για να κρατηθούν οι ισορροπίες, δεν είχαμε τη δυνατότητα να το πάμε κάπως παραπέρα. Το «Big Brother» ήταν για μένα πολύ πιο εύκολο στην παρουσίαση από μία καθημερινή εκπομπή.

Σας πίεσαν οι κριτικές που έγιναν και πολλές φορές δεν αφορούσαν αμιγώς στην τηλεοπτική σας παρουσία;

Γρηγόρης Γκουντάρας: Μας παραξένεψε. Περιμέναμε την κριτική, όταν εκτίθεσαι έτσι είναι. Οταν όμως η κριτική γίνεται για άσχετα πράγματα, σε ξεπερνά. Ο καθένας κρίνεται βέβαια από τα λεγόμενα του. Και αυτό ήταν μεγάλο σχολείο.

Ναταλί Κάκκαβα: Δεν είχα την εμπειρία της υπερβολικής έκθεσης. Ωστόσο εκεί μετράς αντιδράσεις, φίλους, συνεργάτες. Ας μείνουμε στο ότι ήταν μία εξαιρετικά διδακτική χρονιά.

Πηγή:ΤύποςTV

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV