Ρένος Χαραλαμπίδης: «Αυτοί που με έθαψαν δεν αναθεώρησαν ποτέ… πληγώθηκα»

0
104

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης το απόγευμα της Τετάρτης (16-03). Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του στο χώρο, τις αρνητικές κριτικές αλλά και για τα λάθη του.

«Έχω κάνει λάθη. Δεν θα έπαιρνα πολύ σοβαρά τις κριτικές. Εγώ εμφανίστηκα στον κινηματογράφο ως σκηνοθέτης, δημιουργός στα 25-26 μου, τότε που στην Ελλάδα υπήρχαν πέντε εφημερίδες και πέντε περιοδικά. Σε θάβανε οι εφημερίδες και γινόσουν ρεζίλι στο πανελλήνιο», είπε και συνέχισε:

«Δέχτηκα σφοδρή κριτική ως νέος, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι ήμουν και πολύ προκλητικός. Με την πρώτη ταινία είχα βγει στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και είχα δηλώσει “Αντίο παλιόκοσμε”. Έτσι νόμιζα εγώ και όρμηξε ο παλιός κόσμος και άρχισε να… δέρνει. Αλλά όταν σηκώνεις το λάβαρο της επανάστασης, θα δώσεις και θα φας», είπε.

Σχετικά με τις επιπτώσεις που είχαν οι κριτικές, είπε: «Για να μείνουν οι ταινίες μου στις αίθουσες, έπρεπε να κόψουν αριθμό εισιτηρίων, αν από την πρώτη βδομάδα δεν κάνανε αριθμό εισιτηρίων, κατεβαίνανε από την αίθουσα. Οι κριτικοί κινηματογράφου που μα θάβανε τότε και μου στερούσαν τα εισιτήρια της πρώτης εβδομάδας μέχρι να το δει ο κόσμος, είχε τελειώσει για μένα. Μου ακυρώνανε και τις επόμενες εβδομάδες έτσι.

Αυτοί που με θάψανε δεν μίλησαν ποτέ. Ένας δεν βγήκε να αναθεωρήσει. Να πει, ρε παιδί μου, μήπως δεν ήταν έτσι; Ήμουν πολύ νέος και πληγώθηκα. Είναι σαν ερωτικές απογοητεύσεις της εφηβείας», συμπλήρωσε.

Δες το απόσπασμα

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV