Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Αποστόλου για το #metoo: «Αν ανοίξουν στόματα θα βγουν τέρατα»

0
107

Ο σεναριογράφος των πολλών τηλεοπτικών επιτυχιών ανάμεσα αναφέρθηκε και σε όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις καταγγελίες. Για τον Παύλο Χαϊκάλη και το MeToo είπε χαρακτηριστικά:

«Τον θεωρώ πραγματικά φίλο μου και στεναχωρήθηκα και με τον αδερφό του. Είναι αυθόρμητος, παρορμητικός άνθρωπος, δεν μπορώ να φανταστώ ότι ήταν κακός, μπορεί να το έχασε στην επόμενη μέρα. Για τα υπόλοιπα φαινόμενα, μη γελιόμαστε, τα ξέραμε όλοι. Μιλάμε για στρατούς. Αν ανοίξουν στόματα θα βγουν τέρατα. Ο Κιμούλης είναι ένα δύσκολο παιδί, δεν μπορώ να σου πω ότι αυτά που ακούω με ξαφνιάζουν. Είναι εκρηκτικός άνθρωπος, το θέατρο είναι σκληρό μαγαζί», είπε.

Σχετικά με το απότομο τέλος της σειράς «Το ψυχή θα παραδώσεις μωρή», ο ίδιος αποκάλυψε πως:

«Τότε μιλάγαμε για το MeToo. Ήταν τελείως μεταφυσικό ότι κόπηκε η σειρά. Δεν έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα. Ήταν τόσα λάθη μαζεμένα».

Δες το απόσπασμα

«Με τον Αλέξανδρο επειδή δεν είχαμε δουλειά και είχαμε και κάτι ενδοοικογενειακά ψιλοχαθήκαμε. Δεν είχαμε κάνει μηνύσεις, ήταν ένα εξώδικο για μια δουλειά που πήγε να γίνει και ψιλοταυτιζόταν. Αυτό είχε να κάνει πιο πολύ με διευκρινίσεις. Υπήρχαν πράγματα που οδήγησαν εκεί. Βρεθήκαμε μετά από πέντε χρόνια και ήταν σαν να είχαμε βρεθεί την προηγούμενη ημέρα».

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Αποστόλου: Σπάνια εμφάνιση για τον σεναριογράφο στο κέντρο της Αθήνας

Στον Alpha οδεύουν οι Ρήγας-Αποστόλου- Επαναφέρουν το «Room service, πλιζ» που είχε κλείσει ο ΣΚΑΪ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV