Celebrities και οι stalkers τους: Iστορίες με εμμονικούς θαυμαστές

0
81

H ζωή ενός σταρ δεν περιλαμβάνει μόνο δόξα, καταξίωση και επιτυχίες. 

Δυστυχώς για εκείνους, κάποιοι θαυμαστές έχουν αποκτήσει κατά καιρούς, εμμονή μαζί τους, ξεπερνώντας κατά πολύ τα όρια. Από τον ύπνο στα κρεβάτια τους, μέχρι την απειλή της ζωής τους, ακολουθούν μερικές ιστορίες διασημοτήτων που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε.

Ρέμπελ Γουίλσον

Η Ρέμπελ Γουίλσον είναι μία από τις αμέτρητες celebrities που έχουν μπει στο στόχαστρο ενός εμμονικού θαυμαστή. Η ηθοποιός παρενοχλείται από έναν 39χρονο άνδρα εδώ και πολύ καιρό. Ο ύποπτος εμφανιζόταν συνεχώς στο σπίτι της με γράμματα και δώρα, υποστηρίζοντας ότι έχουν μαζί έναν γιο 20 ετών. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι γνωρίστηκαν σε ένα κλαμπ και είχαν ένα ειδύλλιο το 2001 με τη Γουίλσον να μένει έγκυος. Μερικά από τα γράμματα και τα δώρα που έχει φέρει στο σπίτι της, είναι πράγματα για τον υποτιθέμενο γιο τους. Η Γουίλσον αρνείται ότι έχει συναντήσει στο παρελθόν τον συγκεκριμένο άντρα και ένας δικαστής του έχει επιβάλει περιοριστικά μέτρα.

Λάνα Ντελ Ρέι

Η Λάνα Ντελ Ρέι κινήθηκε νομικά όταν μία γυναίκα, επισκέφτηκε το σπίτι της, τρεις φορές σε έναν μήνα. Στα έγγραφα που κατέθεσε η τραγουδίστρια στην κομητεία του Λος Άντζελες, η φερόμενη ως stalker παρενοχλούσε την Ντελ Ρέι και τους συνεργάτες της, με απαιτήσεις να τη συναντήσει προσωπικά. Η εμμονική θαυμάστρια πίστευε ότι είναι η μούσα του της σταρ και πως η τραγουδίστρια… επικοινωνεί μαζί της μέσα από τα τραγούδια της και σε όνειρα. Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στις αρχές, η stalker βρήκε την ιδιωτική κατοικία της Ντελ Ρέι και πήδηξε τον φράχτη για να μπει στο σπίτι. Όταν συνάντησε την ασφάλεια, παραδέχτηκε ότι είχε διανύσει εκατοντάδες μίλια για να συναντήσει το αστέρι, αλλά είχε και δύο μαχαίρια πάνω της. Μετά το συμβάν, επέστρεψε απτόητη άλλες δύο φορές, οπότε και η Ντελ Ρέι έπραξε τα δέοντα.

Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διάσημης οικογένειας, απειλούνται συνεχώς από «θαυμαστές». Η Κιμ Καρντάσιαν είχε τρομάξει δε αρκετά, αφού στην περίπτωσή της, δεν έπιασαν τόπο οι περιοριστικές εντολές. Ένας άντρας της είχε στείλει ένα πακέτο με αντισυλληπτικά χάπια και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και προσπάθησε στη συνέχεια να μπει στο σπίτι της. Όταν η Καρντάσιαν έβγαλε περιοριστικά μέτρα, εκείνος τα παραβίασε και επισκέφτηκε ξανά τη γνωστή τηλεπερσόνα, λέγοντας στους σωματοφύλακες πως είχε έρθει, για να την πάει για δείπνο. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο άνδρας συνελήφθη για κακούργημα και η εγγύησή του έχει οριστεί στα 150.000 δολάρια.

Αριάνα Γκράντε

Η Αριάνα Γκράντε ήρθε αντιμέτωπη με έναν άνδρα που την παρενοχλούσε για επτά μήνες. Η κατάσταση κλιμακώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν πλησίασε την ομάδα ασφαλείας της στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, κρατώντας ένα μεγάλο κυνηγετικό μαχαίρι και έγινε εξαιρετικά επιθετικός όταν του ζήτησαν να φύγει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ούρλιαζε πως θα σκοτώσει την Γκράντε και διέφυγε πεζός μετά την κλήση της αστυνομίας, αλλά σύντομα συνελήφθη. Κατηγορήθηκε για δύο κακουργήματα και ο δικηγόρος της τραγουδίστριας εξακολουθεί να πιέζει για περιοριστικά μέτρα, σε περίπτωση που ο άνδρας αποφυλακιστεί. Η Αριάνα Γκράντε είχε δηλώσει στο δικαστήριο: «Φοβάμαι για την ασφάλειά μου και την ασφάλεια της οικογένειάς μου».

Μπίλλι Άιλις

Η Μπίλλι Άιλις ζούσε τον απόλυτο τρόμο επί 5 χρόνια, όταν ένας 23χρονος άνδρας είχε κατασκηνώσει απέναντι από το σπίτι της στο Λος Άντζελες, σκαρφάλωσε σε έναν φράχτη για να κοιτάξει μέσα και φέρεται να έκανε μια χειρονομία που κόβει τον λαιμό, όταν την είδε. Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει τότε: «Δεν νιώθω πλέον ασφαλής βγαίνοντας έξω από το σπίτι μου και δεν πηγαίνω καν στο γυμναστήριο, καθώς θα μπορούσε να προσπαθήσει να με πλησιάσει και να με πληγώσει… Κάθε φορά που τον βλέπω, θέλω να ουρλιάξω».

Σάντρα Μπούλοκ

Ένας άνδρας με το όνομα Τζόσουα Τζέιμς Κόρμπετ, εισέβαλε στο σπίτι της Σάντρα Μπούλοκ στο Λος Άντζελες το 2014, ενώ βρισκόταν μέσα η ηθοποιός και σοκαρισμένη μόλις τον αντιλήφθηκε, κάλεσε την αστυνομία, όσο εκείνος κρυβόταν στην ντουλάπα της. Ο Κόρμπετ καταδικάστηκε, με την Μπούλοκ να καταφέρνει 10ετή εντολή περιοριστικών μέτρων.

Γκουίνεθ Πάλτροου

17 χρόνια κράτησε ο εφιάλτης της Γκουίνεθ Πάλτροου, όταν ένας άντρας της έστελνε απειλητικά γράμματα μαζί με πορνογραφία και παιχνίδια για ενήλικες. Σύμφωνα με την Guardian, στα γράμματα περιέγραφε τον θάνατο της ηθοποιού γιατί επιθυμούσε να «την καθαρίσει από την αμαρτία της», ενώ σε κάποια άλλα ζήταγε να την παντρευτεί.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η τραγουδίστρια της ποπ παρενοχλήθηκε από έναν ηλικιωμένο άνδρα που μετακόμισε από το σπίτι του στην Ιαπωνία, κοντά στο δικό της για να είναι πιο δίπλα της, και ο οποίος της έστειλε εκατοντάδες ανησυχητικές επιστολές και φωτογραφίες. Του δόθηκε εντολή να μείνει μακριά της το 2003, αλλά αργότερα προσπάθησε να μηνύσει τη Σπίαρς ότι τον αναστάτωσε… εκείνη ψυχολογικά. Μπορείτε να μαντέψετε πώς πήγε κι αυτή η υπόθεση.

Τσάνινγκ Τέιτουμ

Τον Ιούνιο του 2019, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ ζήτησε περιοριστικά μέτρα εναντίον μιας γυναίκας που τη βρήκαν να κάθεται… οκλαδόν στο άδειο σπίτι του ηθοποιού στο Χόλιγουντ. Η άγνωστη ζούσε επί 10 ημέρες στο σπίτι, όσο εκείνος έλειπε, χρησιμοποιώντας το κρεβάτι του και όταν τη βρήκε ένας από τους βοηθούς του, ισχυρίστηκε ότι την είχε προσκαλέσει ο Τέιτουμ, πράγμα που δεν ισχύει.

Πηγή:Ciao

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV