Κρίστελ Καπερώνη: «Είχα ανάγκη να τα καταφέρω μόνη μου»

0
41

Κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Λάλου η ταλαντούχα Κρίστελ Καπερώνη συμμετέχει στην επιτυχημένη παράσταση «Νιζίνσκι: Η προφητεία της φωτιάς».

Κι ενώ παράλληλα περιμένει με αγωνία να δει την πρώτη της κινηματογραφική ταινία στη μεγάλη οθόνη, θυμάται πότε και γιατί απέφευγε να αναφέρει ότι είναι κόρη της ηθοποιού και παρουσιάστριας Γιούλης Ηλιοπούλου. «Επειδή έχουμε διαφορετικό επίθετο δεν μας ταύτιζαν. Οχι απλώς δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, αλλά είχα και τέτοια προσωπική ανασφάλεια, να μη διανοηθεί να πει κανείς ότι κάποιος με βοηθάει, που τα πρώτα χρόνια το έκρυβα. Είχα ανάγκη να καταφέρω μόνη μου πράγματα», είπε στη Realnews.

Παρόλο που γνώριζε από μικρή τις δυσκολίες της υποκριτικής τίποτα δεν κατάφερε να την αποτρέψει. «Η μητέρα μου προσπάθησε να με προστατεύσει. Δεν ήταν πολύ χαρούμενη όταν της το ανακοίνωσα, αλλά, όταν κατάλαβε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνω, ήταν πολύ αυστηρά για να το κάνω με τον σωστό τρόπο. Εδωσα εξετάσεις, σπούδασα και έκανα όλα όσα έπρεπε».

Πλέον η Κρίστελ έχει χαράξει τη δική της πορεία με σημαντικές συνεργασίες και, παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουν οι άνθρωποι του θεάτρου, εκείνη αισθάνεται τυχερή. «Περάσαμε δύσκολα, γιατί ήμασταν οι πρώτοι που κλείσαμε και οι τελευταίοι που άνοιξαν. Οταν ήρθε η στιγμή να παίξουμε, υπήρχε πολλή χαρά. Εχει μεγάλη ανταπόκριση και, παρόλο που είναι ερευνητική η παράσταση, πάει πολύ καλά. Υποδύομαι τη Ρομόλα, σύζυγο του χορευτή και χορογράφου Βάσλαβ Νιζίνσκι, και κρατάω τον ρόλο της αφηγήτριας, “τρέχω” την ιστορία».

Η Κρ. Καπερώνη ανήκει στους τυχερούς, αφού στον δρόμο της συνάντησε ανθρώπους που τους ένιωσε σαν οικογένεια. Σχολιάζοντας το #ΜeΤοο τόνισε: «Πρέπει να υποκλιθούμε όλοι στα θύματα και στους ανθρώπους που βγήκαν να μιλήσουν γι’ αυτά που έχουν περάσει. Πιστεύω πως έχει ανοίξει ένας δρόμος, πως είμαστε πιο ειλικρινείς στα πράγματα που μας συμβαίνουν, την ώρα που μας συμβαίνουν. Ή δύναμη που έχει κάθε άνθρωπος σε τέτοιες καταστάσεις δεν είναι η ίδια. Δεν είναι εύκολο να φύγεις όταν έχεις απέναντί σου τον “χ” πρωταγωνιστή, που την απειλή του μπορεί να την εννοεί. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν τη δύναμη».

Ενώ βρίσκεται εν αναμονή για να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «Τόμος 7», ετοιμάζει το νέο επαγγελματικό βήμα της. «Πολύ μικρή, στα 10 μου, κατάλαβα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Πριν από αυτό, ήθελα να γίνω επιχειρηματίας». Γι’ αυτό τον λόγο επέλεξε να ασχοληθεί με μια εταιρεία ρούχων. «Ολη μου η ενέργεια, όταν δεν είμαι στο θέατρο, είναι εκεί. Δεν θεωρώ ότι έχει ασφάλεια ούτε αυτό το βήμα, αλλά το ρίσκο της υποκριτικής με βοηθάει να ρισκάρω».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV