Όσκαρ 2022: Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που εξοργίστηκε ο Will Smith και έριξε μπουνιά στον Rock!

0
93

Όσκαρ 2022: Σίγουρα, η σκηνή που ο Will Smith ανεβαίνει στη σκηνή του Dolby Theatre και ρίχνει εν… ψυχρώ μπουνιά στο πρόσωπο του κωμικού ηθοποιού Chris Rock, θα μείνει στην ιστορία των βραβείων ως μία από τις πιο αμήχανες στιγμές της διοργάνωσης. 

Κανείς δεν κατάλαβε στην αρχή τον πραγματικό λόγο που ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος μάλιστα επρόκειτο να κερδίσει το πρώτο βραβείο Όσκαρ της καριέρας του είχε γίνει έξω φρενών με τον συνάδελφό του ο οποίος επρόκειτο να προλογίσει την απονομή ενός τιμητικού βραβείου για τα 50 χρόνια από την πρεμιέρα της θρυλικής ταινίας ο Νονός. Στη σκηνή μάλιστα αναμενόταν να ανέβουν -όπως και έγινε τελικά- τρεις θρύλοι της μεγάλης οθόνης, ο Coppola, ο Robert DeNiro και ο All Pacino.

Ο Chris Rock θέλησε εκείνη την ώρα να αστειευτεί βάζοντας στο στόχαστρό του τη σύζυγο του Will Smith, Jada Pinkett Smith η οποία δεν έχει μαλλιά λόγω κάποιου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Το άκομψο αστείο του Rock ο οποίος θύμισε στους θεατές την ταινία «Gl Jane», κατά την οποία είχαμε δει την Demi Moore να ξυρίζει γουλί τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου της, έκαναν έξαλλο τον Will Smith ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή, γρονθοκόπησε τον Chris Rock χωρίς να πει απολύτως τίποτα και ξανακάθισε στη θέση του.

Και ενώ όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, πιστεύοντας πως επρόκειτο για κάποιο σκετσάκι, στη συνέχεια ο Will Smith κατέστησε σαφές πως μόνο αστείο δεν ήταν ό,τι είχε συμβεί.

Από τη θέση του, είπε με βροντερή φωνή “Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη γυναίκα μου”, χρησιμοποιώντας και λίγα… γαλλικά.

Ο Chris Rock, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε πάνω του εκατομμύρια ζευγάρια μάτια, αν και αρχικά θέλησε να είναι φιλικός, στη συνέχεια με μεγάλη αμηχανία συνέχισε στη ροή της βραδιάς, δείχνοντας και εκείνος πολύ ταραγμένος.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που ο Will Smith συνεχίζει τα… γαλλικά του:

Chris Rock made a joke about Will Smith’s wife, Jada being in “G.I. Jane” because of her bald head.

Will Smith went up to the stage, and slapped Chris Rock.pic.twitter.com/2BSVxERB6E

— LetsOTT Global (@LetsOTT) March 28, 2022

Μετά από όλα αυτά, ο Denzel Washigton ήταν αυτός που έσπευσε να παίξει τον ρόλο ειρηνοποιού, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα ανάμεσα στους δύο άντρες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV