Όσκαρ 2022: Η «συγγνώμη» του Γουίλ Σμιθ και η απάντηση της Ακαδημίας Κινηματογράφου

0
93

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ που για πολλούς έσωσε τα φετινά βραβεία Όσκαρ, συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή Μέσα ώρες μετά τη λήξη της τελετής απονομής, εν μέσω των ερωτημάτων που παραμένουν για το εάν ήταν ένα καλοστημένο κόλπο ή αποτέλεσμα της αδυναμίας του δημοφιλούς ηθοποιού να διατηρήσει την ψυχραιμία του στο ατυχές σχόλιο του κωμικού Κρις Ροκ.

Ο Γουίλ Σμιθ επανέρχεται με μια νέα συγγνώμη. Αυτήν τη φορά απολογείται για την πράξη του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Η χθεσινή συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Ο σχολιασμός στο πρόσωπό που είναι μέρος της δουλειάς μου όμως ο σχολιασμός του προβλήματος υγείας της Jada ήταν κάτι που δεν κατάφερα να ανεχτώ».

Απευθύνεται μάλιστα και στον ίδιο τον Κρις Ροκ.

«Θα ήθελα να απολογηθώ δημόσια σε εσένα Κρις. Ήμουν λάθος, εκτός ορίων. Ντρέπομαι για ότι έκανα. Δεν ήταν ενδεικτικό του άνδρα που θα ήθελα να είμαι».

Ο Ροκ πάντως επιλέγει να μη δώσει καμία συνέχεια καθώς δεν έχει απαντήσει στη συγγνώμη του Σμιθ και δεν έχει σχολιάσει και το περιστατικό την βραδιά των Όσκαρ, ενώ έχει αποφασίσει και να μην καταθέσει μήνυση εναντίον του ηθοποιού.

Η ακαδημία κινηματογράφου από την πλευρά της σε νεότερη ανακοίνωσή της δηλώνει ότι ερευνά το περιστατικό.

«Ξεκινήσαμε επίσημα μια εξέταση γύρω από το περιστατικό και θα διερευνήσουμε περαιτέρω ενέργειες και συνέπειες σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό μας, τα Πρότυπα Δεοντολογίας και τη νομοθεσία της Καλιφόρνιας».

Το ερώτημα πάντως για το αν ο Γουίλ Σμιθ θα κρατήσει το χρυσό αγαλματίδιο που κέρδισε ή όχι παραμένει.

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV