Phil Collins: Ρίγη συγκίνησης στην τελευταία του συναυλία! Αποθεώθηκε τραγουδώντας καθιστός!

0
72

Ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες παγκοσμίως διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. 

Ο Phil Collins το 2007 είχε υποστεί εξάρθρωση σπονδύλων στο λαιμό και από αυτό τού είχε προκληθεί σοβαρή βλάβη στα νεύρα των χεριών. Το 2015 η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και από τότε κρατάει μπαστούνι.

Μόλις χθες οι Genesis έκαναν reunion και στην κατάμεστη «O2 Arena» ο Phil Collins μαζί με τους Mike Rutherford και Tony Banks εμφανίστηκαν μαζί, για τελευταία φορά. Μάλιστα ο Phil Collins εμφανίστηκε στη σκηνή καθιστός.

«Καλησπέρα Λονδίνο. Έχει περάσει πολύς καιρός που περιμέναμε να το πούμε αυτό», είπε κατά την έναρξη του σόου ο διάσημος μουσικός στο ξεκίνημα της συναυλίας και πρόσθεσε με πολύ χιούμορ: «Μετά το αποψινό, θα πρέπει όλοι να βρούμε πραγματικές δουλειές».

Ο πρώην frontman των Genesis το 2016 είχε κάνει πέντε lives στο Λονδίνο και από μια στο Παρίσι και στην Κολωνία. «Not Dead Yet». Έτσι ονομαζόταν η περιοδεία του και φυσικά απέδειξε πως έχει χιούμορ καθώς τότε είχαν ξεκινήσει τα πρώτα σοβαρά προβλήματα υγείας του.

Διαβάστε επίσης:

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV