Survivor: Ο Αρσενίου στο gossip-tv: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την Κάτια, τα κιλά & οι haters

0
113

Ο Σάκης Αρσενίου δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς είναι πολλά χρόνια στο χώρο και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του.

Ωστόσο, φέτος, ο ίδιος πήρε την απόφαση να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor και να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όριά του.
Δεν έμεινε πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο όμως πρόλαβε να ζήσει πολλά και τα μοιράστηκε όλα μαζί μας!
Στη συνέντευξη που μου παραχώρησε για το gossip-tv.gr ο Σάκης Αρσενίου μιλάει για όλα ενώ όταν τον ρώτησα για την Κάτια Ταραμπάνκο… απασφάλισε! Δεν θέλησε να κάνει κανένα απολύτως σχόλιο!

Ποιους βλέπει στον τελικό ο Σάκης Αρσενίου, με ποιους θα κρατήσει επαφές και ποιον θέλει νικητή;

Διαβάστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη…

Έχει περάσει αρκετός καιρός που έχεις φύγει από το παιχνίδι. Μπορεί να μην έμεινες πολύ καιρό, πρόλαβε να αλλάξει κάτι στη ζωή σου; Σε σχέση με την αναγνωρισιμότητα, αυτά που ακούς από τον κόσμο…

Εγώ δεν μπήκα στο παιχνίδι για την αναγνωρισιμότητα. Έχω κάνει αρκετά πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Σίγουρα, η τηλεόραση είναι ένα Μέσο μέσα από το οποίο μπορεί να αυξηθεί η δημοτικότητα κάποιου. Στη δική μου περίπτωση σίγουρα μετά το Survivor υπήρξαν κάποιες καινούργιες προτάσεις, οι οποίες και έχουν αξιοποιηθεί και οι εμφανίσεις μου έχουν αυξηθεί.

Γιατί πιστεύεις ότι έφυγες τόσο νωρίς; Παίζει ρόλο το γεγονός ότι μπήκες αργότερα;

Δεν έχει καμία σχέση το πόσο δημοφιλής είσαι στην κανονική σου ζωή με αυτό που κάνεις με ένα τηλεπαιχνίδι που βλέπει όλος ο κόσμος. Οι τηλεθεατές έχουν σχηματίσει ήδη μια άποψη για κάποια άτομα και μπαίνει εμβόλιμα ένας άλλος άνθρωπος, ο οποίος είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι η εύκολη ψήφος της δεύτερης εβδομάδας και μάλιστα το περίμενα κιόλας. Είναι λογικό!

Είχα και από haters μηνύματα αλλά είχα και πολύ ωραία!

Κάθε σεζόν βλέπουμε ηθοποιούς, τραγουδιστές και γενικότερα ανθρώπους του χώρου να μπαίνουν σε ριάλιτι. Παρατηρούμε ότι τα συγκεκριμένα projects ή σε ανεβάζουν ή σε κατεβάζουν. Εσύ το φοβήθηκες αυτό;

Δεν το φοβήθηκα καθόλου διότι είτε on camera είτε off camera είμαι ο εαυτός μου. Ό, τι έχω να πω θα το πω, δεν προσποιούμαι. Δεν θα άλλαξα σε καμία περίπτωση την προσωπικότητά μου, για κανένα χρηματικό έπαθλο, για κανένα παιχνίδι και φυσικά για κανέναν άνθρωπο! Όσοι με ξέρουν, είδαν τον ίδιο άνθρωπο και μέσα στο παιχνίδι, δεν άλλαξα. Από εκεί και πέρα, η πείνα και οι κακουχίες αλλάζουν κάποιες προσωπικότητες. Σε βάζουν σε διαδικασία να σκέφτεσαι και να λειτουργείς διαφορετικά.

Εσένα τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στο παιχνίδι;

Έχω σοβαρό θέμα με την υγιεινή. Επίσης με δυσκόλεψε πολύ που δεν κάναμε μπάνιο ή που άκουγα διάφορα τρωκτικά να περπατάνε όταν κοιμόμουν. Η πείνα είναι κάτι που συνηθίζεται. Είναι δύσκολο αλλά με τον καιρό συνηθίζει το σώμα.

Το παρακολουθείς τώρα το παιχνίδι;

Δεν το παρακολουθώ τώρα πολύ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έχω δει ότι έχουν μπει κάποια καινούργια άτομα. Για να είμαι ειλικρινής δεν μου άρεσαν οι καινούργιες προσθήκες όμως η παραγωγή ξέρει εννοείται καλύτερα.

Έχεις αλλάξει γνώμη για κάποια άτομα;

Γνώμη δεν έχω αλλάξει για κανέναν. Αυτά που πίστευα μέσα στο παιχνίδι, αυτά ισχύουν και τώρα. Η Ναυσικά, ο Απόστολος και ο Άρης είναι πολύ κοντινά μου άτομα και θα κάνουμε και παρέα και έξω. Ο Άρης είναι κολλητός μου φίλος! Για τους άλλους πιστεύω τα ίδια πράγματα!

Σε είδαμε και με τον Γιάννη Τσολάκη που έχει φύγει και αυτός. Έκανες φιλίες μέσα στο παιχνίδι;

Από τα καλύτερα παιδιά ο Γιάννης! Ωστόσο για εμένα η λέξη φιλία έχει ξεφτιλιστεί. Μπερδεύουμε το ότι γνωρίζουμε κάποιον με το ότι είμαστε φίλοι. Η φιλία είναι πολύ σοβαρή κουβέντα. Από εκεί και πέρα έχουμε κρατήσει πολύ ωραίες επαφές και γιατί όχι να μην εξελιχθεί και σε μια ωραία φιλία.

Στα social media τι σου λέει ο κόσμος; Σου στέλνουν μηνύματα;

Φυσικά! Είχα και από haters μηνύματα αλλά είχα και πολύ ωραία! Είναι λογικό αυτό και ξέρω να το διαχειρίζομαι. Υπάρχουν άνθρωποι που θα διαβάσουν κάποια άσχημα μηνύματα και δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Ευτυχώς δεν με επηρεάζουν, όμως το να μην πάρεις τέτοια μηνύματα είναι αναπόφευκτο!

Θα ήθελα ένα σχόλιο για την Κάτια Ταραμπάνκο. Ξαναμπήκε φέτος στο παιχνίδι και ακούστηκαν πολλά για τα χρήματα που πήρε.

Κανένα σχόλιο!

Θεωρείς ότι ήταν άδικο που μπήκε μία παλιά παίκτρια;

Δεν ήταν άδικο. Δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο σε αυτό το κομμάτι. Θέλανε να μπει η Κάτια και μπήκε, αύριο μπορεί να μπει κάποιος άλλος.

Αν σου έκαναν πρόταση να ξαναμπείς, θα το έκανες;

Όχι δεν θα ξαναέμπαινα, είναι μεγάλη ταλαιπωρία.

Ποιους βλέπεις στον τελικό; Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει;

Θέλω να το πάρει ο φίλος μου ο Άρης και πιστεύω ότι θα το πάρει αυτός! Όχι επειδή είναι φίλος αλλά είναι ο πιο άξιος και ο πιο δυνατός παίκτης. Ο καλύτερος κερδίζει! Στην τριάδα βλέπω την Ασημίνα, τον Άρη, τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο Σπύρος είναι πολύ έξυπνος παίκτης και πολύ τον εκτιμώ.

Έχει συζητηθεί πολύ! Το όνομά του έχει εμπλακεί σε κόντρες και έχουν ακουστεί διάφορα. Δεν είναι έτσι όπως έχει βγει προς τα έξω;

Δεν με αφορά τι έχει ακουστεί. Δεν με ενδιαφέρει καν. Το τι ακούγεται με την πραγματικότητα έχει τεράστια απόσταση. Και εγώ όταν μπηκα στο παιχνίδι, έβλεπα έναν Σπύρο που δεν τον γούσταρα καθόλου κι όμως γνώρισα έναν Σπύρο πανέξυπνο. Και τον στηρίζει ο κόσμος και τον αγαπάει ο κόσμος!

Τι κάνεις εσύ αυτόν τον καιρό; Πού μπορεί να σε απολαύσει ο κόσμος; Ετοιμάζεις κάτι καινούργιο;

Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου. Εμφανίζομαι στο Lido Live Stage με τον Χρήστο Χολίδη, τον Μανώλη Κονταρό και την Θέλξη. Πάμε πάρα πολύ καλά. Ετοιμάζω και ένα καινούργιο τραγούδι, πρώτα ο Θεός. Κλείνουμε και κάποιες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα! Να είμαστε όλοι γεροί και χαρούμενοι και όλα θα πάνε καλά!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV