Τζόυς Ευείδη: «Έχω περάσει δύσκολα οικονομικά και φτώχεια και ανέχεια»

0
122

Η Τζόυς Ευείδη, έχει πρωταγωνιστήσει σε σπουδαίες σειρές όπως στο «Καφέ της χαράς», στο «Οι Μεν και οι Δεν» και στο «Το ρετιρέ». Σειρές που έχουν αφήσει εποχή. 

Η αγάπη της για τα τετράποδα ζώα είναι δεδομένη. Δεδομένη ωστόσο είναι και η αγάπη της για την υποκριτική, που ήταν μονόδρομος για εκείνη…Ο λόγος φυσικά για την Τζόυς Ευείδη, η οποία μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» για τα ριάλιτι, για τις «χρυσές εποχές» της τηλεόρασης αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν οι άνθρωποι στον χώρο της υποκριτικής.

Πώς είναι η περίοδος αυτή για εσάς επαγγελματικά;

Με πετυχαίνετε σε μια φάση απραξίας… Να πω την αλήθεια, στο θέατρο δεν επρόκειτο να δουλέψω, περίμενα να γίνει κάτι στην τηλεόραση, αλλά τελικά δεν έγινε. Θα ήθελα όμως να επιστρέψω τηλεοπτικά με έναν ενδιαφέροντα ρόλο, ένα ωραίο cast και ένα ωραίο κείμενο.

Είναι δύσκολη αυτή η απραξία;

Προσαρμόζεται ο άνθρωπος, μην νομίζεις… Κάτσαμε και τόσο καιρό με την πανδημία στα σπίτια μας, που η δουλειά πλέον μας φαίνεται περίεργη.

Λόγω του ότι ζήσατε στις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης, κάνατε ένα καλό «κομπόδεμα» και τώρα μπορείτε να απέχετε για ένα διάστημα από τα καλλιτεχνικά δρώμενα;

Δεν είναι τόσο ισχυρό το κομπόδεμα ώστε να με κρατήσει. Οριακά παίζουμε (γέλια).

Γιατί πιστεύετε ότι δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό σας για να παίξετε στην τηλεόραση ή στο θέατρο;

Θα σε γελάσω, δεν έχω καταλάβει και εγώ η ίδια.

Θα παίρνατε ποτέ μέρος σε κάποια κριτική επιτροπή ενός talent show;

Δεν αποκλείω και πολλά πράγματα στη ζωή μου. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να είμαι σε κάποιο ριάλιτι. Τώρα σε κάτι άλλο δεν ξέρω, έχω κάνει και τόσο διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους.

Σας έχουν κάνει ποτέ πρόταση από κάποιο ριάλιτι;

Όχι, δεν μου έχουν κάνει.

Αρκετοί συνάδελφοί σας στρέφονται ωστόσο προς τα εκεί…

Τι να κάνουν και οι άνθρωποι, κάπως πρέπει να πληρωθεί και η ΔΕΗ. Αν έχουν τις αντοχές καλά κάνουν και πηγαίνουν. Αν ήταν οι κανονικές εποχές που υπήρχαν δουλειές, υπήρχε μια ευμάρεια, θα ήταν παράλογο να αφήνεις το θέατρο και την τηλεόραση για να πας στο «Survivor». Έτσι όμως όπως είναι τα πράγματα, προφανώς συμφέρει καλύτερα.

Υπήρξατε από τους ηθοποιούς που έπαιρναν πάρα πολλά λεφτά για ένα επεισόδιο;

Δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που έβγαλαν πάρα πολλά λεφτά. Συνήθως ήμουν σε πολυπρόσωπες δουλειές που δεν μπορούσες να χτυπήσεις «τρελά» κασέ και δεν ήθελες κιόλας για το καλό της δουλειάς. Για να μπορέσει δηλαδή να υλοποιηθεί η δουλειά. Πιστεύω σε μια δουλειά πρέπει να πληρώνονται όλοι, όχι να τα παίρνουν τρεις και οι υπόλοιποι να είναι με τρεις και εξήντα.

Σκεφτήκατε ποτέ να εγκαταλείψετε την υποκριτική;

Μέρα παρά μέρα (γέλια) το σκέφτομαι. Δεν ξέρω τι με κρατάει, όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά, είμαστε του γιατρού. Έχεις δει κανέναν να είναι στα καλά του;

Έχετε περάσει περιόδους που ζοριστήκατε πολύ οικονομικά;

Η αλήθεια είναι πως είμαι πάρα πολύ πλούσια, αλλά προσπαθώ να το κρύβω να μην με πιάσει το μάτι(γέλια). Φυσικά και έχω περάσει δύσκολα οικονομικά και φτώχεια και ανέχεια. Και γκρίνια και μιζέρια έχω ζήσει, αλλά έτσι είναι η δουλειά μας. Μια δουλεύεις, δέκα δεν δουλεύεις. Μπορεί επίσης να κάνεις μια δουλειά και να μην πάει καλά. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, είμαστε… τσιγγαναριό.

Διαβάστε επίσης:

Τζόυς Ευείδη: «Από την κακή χρήση έπαθα χαλάρωση των χορδών. Θα πρέπει να κάνω επέμβαση»

Τζόυς Ευείδη: «Είχα μία άτυχη εγκυμοσύνη… Ήταν πολύ μεγάλη φρίκη, έπεσα σε κατάθλιψη»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV