Νάσια Κονιτοπούλου: «Έχω πέσει στα πατώματα για τον πρώτο μου έρωτα»

0
106

Η τραγουδίστρια Νάσια Κονιτοπούλου μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει στον χώρο του τραγουδιού, για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, αλλά και για την ερωτική απογοήτευση που την οδήγησε στα πατώματα.

Η Νάσια Κονιτοπούλου είναι από τους καλλιτέχνες που έχει ξεσηκώσει ολόκληρο κοινό σε μεγάλα γλέντια, καθώς το επίθετο που κουβαλάει είναι συνδεδεμένο με τα νησιώτικα τραγούδια. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που βίωσε με τη Στέλλα Κονιτοπούλου, στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε μέσα στον χώρο αλλά και στον μεγάλο της έρωτα, που ποτέ δεν ξεπέρασε ποτέ!

Έχετε βιώσει ανταγωνισμό στο επάγγελμα σας;

Βέβαια, ποιος δεν έχει βιώσει; Μου έχει συμβεί συνάδελφος να μου αλλάζει συνέχεια τη σειρά εμφάνισης, επειδή στο πρόγραμμα μου γίνονταν χαμός και στο δικό του έκανε κοιλιά. Και με την οικογένεια παλαιότερα είχαμε θέματα. Υπήρχε μια κόντρα με τη Στέλλα, η οποία είχε κάνει τότε την μεγάλη την επιτυχία. Εγώ ήμουν σε μια εταιρεία η οποία με προωθούσε καλλιτεχνικά και εκείνη πίστευε ότι η εταιρεία μου, εκμεταλλευόταν το όνομα της, επειδή είχε κάνει αυτήν τη μεγάλη επιτυχία. Δεν ίσχυε ποτέ αυτό. Η Στέλλα είχε προσπαθήσει πολύ γι’ αυτήν την επιτυχία και το χαιρόταν, αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει ότι επειδή πέτυχε εκείνη, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να πετύχει και κάποιος άλλος με το ίδιο επίθετο. Το οποίο επίθετο εκείνη το είχε επιλέξει, καθώς κανονικά ονομάζεται Κλουβάτου και πήρε το επίθετο της μαμά της. Με τις ευχές βεβαία του πατέρα μου και του θείου μου του Βαγγέλη. Δεν το έκανε από μόνη της. Οπότε αυτό που έλεγε, ότι εγώ εκμεταλλεύομαι το όνομα της, (ήταν λίγο τραγική ειρωνεία). Πλέον έχουμε ηρεμήσει και δεν έχουμε θέματα. Όταν είσαι πιο νέος παθιάζεσαι για να πετύχεις και κάνεις και κάποια λάθη, βέβαια εγώ θεωρώ ότι δεν έκανα κάποιο λάθος. Κατανοώ ωστόσο.

Ο πατέρας σας ήταν σπουδαίος. Νιώθετε ότι έχει αναγνωριστεί το τραγουδιστικό του έργο;

Φυσικά και έχει αναγνωριστεί από τον χώρο αλλά και από τον κόσμο. Το πρόβλημα μας είναι ότι υπάρχουν μέχρι και σήμερα κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι, προσπαθούν να τον μειώσουν, να τον μειώσουν και να τον διασύρουν, επειδή διασκεύασε κάποια παραδοσιακά κομμάτια και τα κατοχύρωσε στο όνομά του, πράγμα που ήταν απολύτου νόμιμο. Ποτέ δεν θα έκανε κάτι εκτός νόμου. Από την άλλη, ήταν πολύ δίκαιο να γίνουν δικά του, καθώς με τις διασκευές του, τα τραγούδησε και ο Πάριoς, έγιναν πασίγνωστα και τα αγάπησε ο κόσμος. Αν δεν ήταν ο Γιώργος Κονιτόπουλος, μπορεί ο Γιάννης Πάριος να μην είχε τραγουδήσει ποτέ τα νησιώτικα.

Έχετε δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Ναι, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Είμαι ένας άνθρωπος που με χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και το ότι τα λέω έξω από τα δόντια. Κρατάω πάντα αποστάσεις και μια σοβαρή και μετρημένη στάση, ώστε αν περάσει κάτι από το μυαλό του άλλου να μην το τολμήσει. Βέβαια αυτό μου έχει στοιχίσει επαγγελματικά. Όταν ο συνεργάτης σου λέει γιατί δεν τον αγκαλιάζεις, γιατί είσαι απόμακρη και ψυχρή, τότε καταλαβαίνεις τι πάει να συμβεί και κρατάς τις αποστάσεις σου και μετά από δυο μέρες σε διώχνουν από τη δουλειά, αυτό δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση; Δυστυχώς δεν έχω αποδείξεις και δεν μπορώ να τα καταγγείλω.

Στα πατώματα έχετε πέσει για έναν άντρα;

Ναι αμέ! Έχω πέσει στα πατώματα για τον πρώτο μου έρωτα. Όταν χωρίσαμε, αρρώστησα κανονικά. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουνα, τον έβλεπα παντού μπροστά μου. Πολύς πόνος. Για 5 χρόνια ήμουν χάλια. Μέσα στα χρόνια ξανά βρεθήκαμε, αλλά εκείνος φοβόταν να είμαστε μαζί, καθώς ήμουν αρκετά καταπιεστική μαζί του. Ύστερα ξανά βρεθήκαμε, ενώ ήμασταν παντρεμένοι και κατάλαβα ότι ακόμα είχα αισθήματα για εκείνον. Αφού χώρισα πάλι βρεθήκαμε και ξανά διαπίστωσα ότι ακόμα τον αγαπάω και εκείνος αντίστοιχα. Αλλά τίποτα δεν έγινε τελικά, καθώς εκείνος παραμένει παντρεμένος. Τον πρώτο μου έρωτα δεν το ξεπέρασα ποτέ, αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Νάσια Κονιτοπούλου: «Δεν μου άρεσε που χώρισα»

Νάσια Κονιτοπούλου: «Ήθελα να το παλέψω λίγο ακόμα, αλλά ο σύζυγος μου δεν ήθελε»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV