Δούκισσα Νομικού: «Ξεκίνησα να καταγράφω σε ημερολόγιο ευγνωμοσύνης όλα όσα με φωτίζουν»

0
77

Η Δούκισσα Νομικού είναι σύζυγος, μητέρα, άνθρωπος της μόδας, και πλέον επιχειρηματίας με δικό της brand.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για την καθημερινότητα της και για το αν ο γάμος άλλαξε τη ζωή της.

Πώς είναι η ζωή σου σήμερα;

Το σήμερα το δικό μου, όπως και όλων μας, δεν γίνεται να μην επηρεάζεται από το γενικότερο ασταθές, ανασφαλές και αβέβαιο περιβάλλον που ζούμε. Αυτός είναι ο λόγος που προσωπικά φροντίζω να απολαμβάνω κάθε ωραία στιγμή πιο πολύ και πιο συνειδητά από ποτέ, κόντρα στην αγωνία ‘και στον προβληματισμό για τις συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως. Πάντα στη ζωή μου επιλέγω τη φωτεινή πλευρά, την αισιόδοξη, τη θετική, χωρίς όμως να προσπερνώ την ουσία, χωρίς να εθελοτυφλώ. Προτιμώ το φως απ’ το σκοτάδι. Πρόσφατα μάλιστα ξεκίνησα να καταγράφω σε ημερολόγιο ευγνωμοσύνης όλα όσα με φωτίζουν, όσα με κάνουν να χαμογελώ. Από τη σφιχτή αγκαλιά των παιδιών μου, μέχρι τα ανθισμένα λουλούδια, από ένα ωραίο βιβλίο που με κάνει να ταξιδεύω ή που με εμπνέει να γίνομαι καλύτερη, μέχρι ειδήσεις θετικές, ειδήσεις για ανθρώπους που δημιουργούν, προχωρούν, προσφέρουν, ανοίγοντας δρόμους για ένα καλύτερο αύριο.

Τι σε ώθησε να δημιουργήσεις το δικό σου brand;

Να, και αυτό με κάνει να χαμογελώ και να νιώθω ευγνώμων. Η κινητήρια δύναμη μου είναι η δημιουργία. Δεν μου αρέσει και δεν υπήρξα ποτέ στάσιμη. Από τότε που με θυμάμαι, πάντα ήμουν δημιουργική, ανήσυχη, πάντα εξερευνούσα τα όρια μου. Μετά το σχολείο μπήκα στο πανεπιστήμιο και ταυτόχρονα έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Δεν έχω σταματήσει να εργάζομαι και να διεκδικώ τα όνειρα μου, τα θέλω μου. Αυτό με κάνει να νιώθω ασφάλεια, ισορροπία και αυτοπεποίθηση. Η πίστη στις δυνατότητες μας, η πίστη ότι μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας ό,τι κι αν γίνει, η ανεξαρτησία είναι για μένα στάση ζωής. Επιπλέον, η δημιουργία του δικού μου brand με κάνει χαρούμενη γιατί κατάφερα να δημιουργήσω την πρώτη δική μου επιχείρηση.

Πώς είναι η καθημερινότητα σου;

Είναι γεμάτη. Σχεδόν καθημερινά εύχομαι να είχε η ημέρα τουλάχιστον 27 ώρες για να προλαβαίνω να κάνω όσα θέλω. Ξεκινάω με γυμναστική πολύ νωρίς το πρωί, όταν επικρατεί ακόμα ησυχία. Αμέσως μετά ξεκινάει το «πάρτι», όπως λέω, με πρωταγωνιστές τον Σάββα και την Αναστασία, κι ενδιάμεσα υπάρχουν οι καθημερινές επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκω να αφιερώνω τον χρόνο μου στην οικογένεια μου και να έχουμε πάντα με τον Δημήτρη ποιοτικό χρόνο για τους δυο μας.

Αλλαξε ο γάμος τη ζωή σου;

Πλήρως! Ο γάμος και κατ’ επέκταση τα παιδιά άλλαξαν τη ζωή μου στα πάντα, στις προτεραιότητες μου, στις ανάγκες μου, στις αγωνίες μου. Συνειδητοποίησα πως έδινα πολύ περισσότερο χρόνο και αξία σε καταστάσεις που τώρα δεν με αγγίζουν καν. Τα παιδιά έχουν μια μαγική ικανότητα να σε κάνουν να εστιάζεις στην ουσία.

Πηγή:Gala

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV