Jennifer Lopez-Ben Affleck: Ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

0
90

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έχουν κρατήσει τον έρωτά τους ζωντανό και το ζευγάρι ετοιμάζεται για το επόμενο του βήμα. Απ΄ότι φαίνεται λοιπόν, η επανασύνδεση έχει πάρει πολύ καλό δρόμο…

Από τη στιγμή της επανασύνδεσής τους, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν ‘Αφλεκ είναι αχώριστοι και πλέον, δηλώνουν έτοιμοι για το επόμενο βήμα, να αγοράσουν το δικό τους σπίτι. Όπως είναι φανερό, η συγκατοίκηση τους αποτελεί ένα μεγάλο βήμα, με το ζευγάρι να επιθυμεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί:

«Ο Μπεν και η Τζένιφερ θέλουν ένα σπίτι στο Λος Άντζελες και πιθανώς μερικά ακόμα σε άλλα μέρη, όμως το σπίτι στο Bel Air είναι τόσο τέλειο γι’ αυτούς. Μένουν κάθε νύχτα μαζί όποτε μπορούν και έχοντας αυτό το σπίτι, θα το κάνει πιο εύκολο. Είναι το επόμενο βήμα στη σχέση τους και από τη στιγμή που και οι δυο τη βλέπουν μακροπρόθεσμα, ανυπομονούν να αποκτήσουν ένα σπίτι μαζί», δήλωσε πηγή.

Το ζευγάρι ψάχνει τη «φωλιά» που θα στεγάσει τον ερωτά του και σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, έχουν ήδη δώσει μία γενναιόδωρη προσφορά για να αποκτήσουν μία πολυτελή έπαυλη σε μία από τις διασημότερες περιοχές του Λος Άντζελες, το Μπελ Αιρ: «Ανυπομονούν να κάνουν το σπίτι δικό τους και να έχουν ένα μέρος μαζί. Σχεδιάζουν να το διακοσμήσουν μαζί και κάθε ανακαίνιση που θα επιλέξουν να κάνουν, θα είναι κοινή απόφαση», εξήγησε η πηγή.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Λοιπόν», δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως η σχέση τους θα περάσει σε άλλο επίπεδο καθώς έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, και θέλουν διακαώς να δημιουργήσουν μια υγιή ενότητα: «Ο Μπεν και η Τζένιφερ ανυπομονούν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί και γνωρίζουν πως είναι γραφτό τους να είναι μαζί. Ένας αρραβώνας βρίσκεται επί τάπητος και είναι μία συζήτηση σε εξέλιξη».

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Lopez: Αυτή είναι η διατροφή της – Έτσι παραμένει αψεγάδιαστη στα 51 της!

Αυτά είναι τα μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα σαν της JLo

Jennifer Lopez: Έχει σωσία και είναι bodybuilder – Σοκαριστική η ομοιότητά τους! (Photos)

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV