Ο νέος έρωτας της Renee Zellweger

0
97

Ο έρωτας της Αμερικανίδας ηθοποιού Ρενέ Ζελβέγκερ με τον κατά 10 χρόνια νεότερο της, Αντ Άνστεντ πλέον δεν κρύβεται και το ζευγάρι μοιράζεται συνεχώς τις όμορφες στιγμές του.

Για τον νέο της έρωτα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ρενέ Ζελβέγκερ, που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο έρως χρόνια δεν κοιτά…

Πρόκειται για έναν άντρα κατά 10 χρόνια νεότερο της, τον Αντ Άνστεντ, γνωστό παρουσιαστή στη Βρετανία, εκπομπών που μεταποιούν ή ανακατασκευάζουν αυτοκίνητα ή μηχανές και ο οποίος έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο διαζύγια και τρία παιδιά με τις πρώην του. Η σχέση της Ρενέ Ζελβέγκερ μαζί του μετράει ήδη εννέα μήνες και το ζευγάρι έχει «συλληφθεί» πολλές φορές δημοσίως από τους φωτογράφους, σε πολύ τρυφερές στιγμές, με την 52χρονη ηθοποιό να δείχνει ευτυχισμένη ύστερα από πολύ καιρό.

Μάλιστα, μιλώντας πρόσφατα στην αμερικανική έκδοση του «Harpers’ Bazzar», αποκάλυψε για πρώτη φορά το πως γνώρισε τον 42χρονο έρωτα της… «Πιστεύω πως μόνο ένας άγγελος από τον ουρανό θα μπορούσε να μου τον έχει στείλει…» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, αφορμή, για να συναντηθούν οι δυο τους στάθηκε ο θάνατος της εκπροσώπου της, Νάνσι Ράιντερ, η οποία παρακολουθούσε συχνά την εκπομπή «Property Brothers» του Άνστεντ. Η Ζελβέγκερ, θέλοντας να ευχαριστήσει δύο από τους νοσοκόμους που φρόντιζαν ως το τέλος της ζωής της τη Ράιντερ, προσκάλεσε μέσω μίας εκπομπής τους «Property Brothers» να φτιάξουν δύο κλασικά αυτοκίνητα για χάρη τους και έτσι γνώρισε τον παρουσιαστή.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος του περιοδικού, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, ρώτησε την ηθοποιό για το αν θεωρεί ότι ο Άνστεντ ήταν «δώρο» από την αείμνηστη Ράιντερ.. «Ναι, αστειευόμαστε γι’ αυτό, πάντα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Με κάνει να χαμογελάω όταν το σκέφτομαι» προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Renee Zellweger: Άλλος άνθρωπος η οσκαρική ηθοποιός για τον ρόλο της στο «The Thing About Pam»

Όσκαρ 2020: Η Ρενέ Ζελβέγκερ, ως Judy, η μεγάλη νικήτρια του βραβείου Α’ Γυναικείου ρόλου (photos)

Jim Carrey:Αποκάλυψε ποια πασίγνωστη ηθοποιός ήταν ο έρωτας της ζωής του!

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV