Ράνια Σχίζα: «Σε μία δουλειά που αγάπησα πάρα πολύ, ένιωσα τοξικότητα»

0
88

Η Ράνια Σχίζα έχει πει «όχι», έχει διασκεδάσει με δουλειές της, αγαπάει πολύ την οικογένειά της και δίνεται ολοκληρωτικά σε καθετί που την κάνει να αισθάνεται όμορφα.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν την κυνηγάει ακόμη ο ρόλος της «Σενιόρα Σούλας» από τις «Σαββατογεννημένες» και αν της έχει τύχει να αποχωρήσει από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς.

Σας κυνηγάει ακόμη ο ρόλος της «Σενιόρα Σούλας» από τις «Σαββατογεννημένες»;

Έχει αγαπηθεί πολύ και χαίρομαι. Ήταν μία πολύ ωραία δουλειά, με ασύλληπτες ατάκες, σπουδαίους συνεργάτες. Ακόμη στον δρόμο με φωνάζουν έτσι. Θυμάμαι έχω πάει Θεσσαλονίκη για παράσταση κι έρχεται μία κοπέλα εκεί που έπινα καφέ και κάτω από το φλιτζάνι μου είχε ένα χαρτάκι κι έλεγε: «Σενιόρα Σούλα σας αγαπώ». Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό. Κι άλλες δουλειές αγάπησα στην τηλεόραση, αλλά αυτή ήταν και η πρώτη μου.

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη θα συνεργαζόσασταν ξανά;

Τον αγαπάω πολύ, τον θαυμάζω. Δεν βλεπόμαστε συχνά, αλλά όταν συμβαίνει, είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα. Φυσικά και θα ήθελα να συνεργαστούμε ξανά, αλλά δεν θα του το ζητούσα ποτέ. Για έναν δημιουργό, είναι δεσμευτικό αυτό.

Σας έχει τύχει να αποχωρήσετε από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς;

Θα ήθελα, αλλά δε το έκανα. Σε μία άσχημη συνθήκη, προσβλητική προς συνάδελφο. Δεν έφυγα και το είδα σαν άσκηση δύναμης. Επίσης και σε μία δουλειά που αγάπησα πάρα πολύ, ένιωσα τοξικότητα. Τώρα πια, δεν θα είχα τέτοιες αντοχές να μείνω, για την υγεία μου πάνω απ’ όλα.

Όλα όσα ακούστηκαν σχετικά με το #metoo είναι ένα φως για την επόμενη μέρα που ξημερώνει;

Το εύχομαι όσο τίποτα. Η δικαιοσύνη εύχομαι να κάνει σωστά τη δουλειά της. Δεν έχω βιώσει ακραία πράγματα, αλλά θεωρώ αδιανόητο το «γιατί τώρα» που είπαν κάποιοι. Χάνεται η ουσία των όσων ειπώθηκαν από όλα αυτά τα πλάσματα. Μακάρι να αλλάξουν οι συνειδήσεις μέσα από αυτό και να κινητοποιήσει και τους γονείς στον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους και κυρίως τα αγόρια τους.

Φίλους έχετε από τη δουλειά;

Έχω φίλους, όχι πολλούς. Γενικά δεν είχα και δεν έχω προβλήματα με τις ανθρώπινες σχέσεις. Ανταγωνιστικό ον είναι ο άνθρωπος από μόνος του, όχι μόνο ο χώρος μας. Όταν μεγαλώνουμε με έναν τρόπο να είμαστε καλύτεροι από τον άλλον ή διακρινόμαστε σε διάσημους και μη. Αλλά τουλάχιστον για έναν άνθρωπο πάνω στη γη, είμαστε οι πιο σημαντικοί άνθρωποι. Έχω ζηλέψει δουλειές συναδέλφων, όχι εγωιστικά, αλλά για να με εξελίξει αυτό και να πάω παραπέρα. Θέλω να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, με ωραίους ανθρώπους. Μία είναι η επένδυση. Ο άνθρωπος.

Πηγή:ΕΓΩ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV