Η Μακρυπούλια σε μια κατακίτρινη εμφάνιση που θα ζηλέψεις! Δες πώς φόρεσε το τοπ χρώμα της άνοιξης

0
86

Φόρεσε ένα κοστούμι στην πιο ωραία απόχρωση του κίτρινου και αποθέωσε το ανδρόγυνο στιλ! Δεν είναι ούτε το κροκί αλλά ούτε και το nude, είναι μια απίθανη απόχρωση που έδωσε ένταση χωρίς καν να χρειαστεί περιττά αξεσουάρ!

Δεν είναι βέβαια η η πρώτη φορά που η Ζέτα επιλέγει τόσο έντονα χρώματα, όπως αυτό το στιλ είναι ό, τι πρέπει για τις ημέρες της Άνοιξης! Την εμφάνιση αυτή επέλεξε για το εορταστικό επεισόδιο του Rouk Zouk το οποίο θα προβληθεί ανήμερα του Πάσχα.

Δες την στη gallery

Τι θα δούμε στο επεισόδιο

Την Κυριακή του Πάσχα, 24 Απριλίου, στις 20:00, το «ROUK ZOUK SPECIAL» γιορτάζει και στήνει ένα μοναδικό γλέντι με πολύ παιχνίδι, μουσική, αλλά και όλα τα… απαραίτητα λόγω της ημέρας!

Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται δέκα special καλεσμένους που τα… «σπάνε», παίζοντας και τραγουδώντας για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ».

Ο Λευτέρης Πανταζής, η Σοφία Αρβανίτη, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Στέλιος Λεγάκης και η Ματίνα Ζάρα είναι «ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΙ», οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα «ΟΙ ΛΑΜΠΡΟΙ» των Κατερίνας Στανίση, Μπέσσυς Αργυράκη, Γωγώς Τσαμπά, Ελένης Καρουσάκη και Γιάννη Αθητάκη.

Η βραδιά ξεκινάει με το καθιερωμένο τσούγκρισμα των αυγών. Ποιος έχει το τυχερό αυγό; Μήπως η Ζέτα; Στη συνέχεια, ακολουθούν ξεκαρδιστικές «μάχες», αλλά και ένα μικρό αφιέρωμα στους καλεσμένους με επιτυχίες τους που όλοι αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε όλα αυτά τα χρόνια.

ΣΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ
– Ο Λευτέρης απαγγέλει «Τα λουλούδια στην κυρία από εμένα».
– Η Μπέσσυ τραγουδάει Snik.
– Η Σοφία δεν αποχωρίζεται τα γυαλιά ηλίου της.
– O Στέλιος συνδυάζει τη σοκολάτα με φέτα!
– H Μπέσσυ δίνει ονομασίες στις κατσαρίδες. Την τελευταία, μάλιστα, την λέει Ζαχαρούλα.
– Ο Λευτέρης εξελίσσεται σε ζαβολιάρη παίκτη.
– Πώς αλλιώς θα μπορούσε να περιγράψει η Κατερίνα τον Θεό;
– Η Μπέσσυ λειτουργεί καλύτερα όταν τρώει σοκολάτα.
– Η Ζέτα και η Μπέσσυ χορεύουν «μάθημα σολφέζ».
– Ποιος νηστικός αρκούδος μπαίνει ανάμεσα σε Γωγώ και Ελένη;
– Η Ελένη μάς χαρίζει μια παραλλαγή τραγουδιού της Γωγώς.
– Πώς αποβλακώνει ο Λευτέρης την Ζωζώ;

Το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, με την Ζέτα Μακρυπούλια, έρχεται κάθε Κυριακή στον ΑΝΤ1 και κάνει τα βράδια μας συναρπαστικά!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV