Δούκισσα Νομικού: «Η τηλεόραση δεν μου λείπει γιατί είναι δική μου απόφαση να απέχω φέτος»

0
78

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε αν η ομορφιά υπήρξε διαβατήριο για εκείνη, αν της λείπει η τηλεόραση και τι θυμάται από τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Σου λείπει η τηλεόραση;

Η τηλεόραση δεν μου λείπει γιατί είναι δική μου απόφαση να απέχω φέτος. Κάθε χρόνο αξιολογώ τις προτάσεις που μου γίνονται και μόνο αν πιστεύω ότι κάτι μου ταιριάζει και του ταιριάζω, λέω το «ναι». Αυτό που μου λείπει είναι η τηλεόραση όπως ήταν παλιότερα. Πιο ανέμελη, πιο ανάλαφρη, πιο λαμπερή, πιο ξέγνοιαστη. Αυτή την περίοδο δεν σου κρύβω πως με στεναχωρεί. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ακούμε μόνο τα τόσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.

Τι θυμάσαι από τη συνεργασία σου με τον Θέμο Αναστασιάδη;

Αχ, τα καλύτερα. Το γέλιο του, τις πλάκες του, το χιούμορ του, την ευγένεια του, τη γενναιοδωρία του. Μου λείπει πολύ ο Θέμος. Δεν θα ξεχάσω που στην πρώτη μας εκπομπή είχε γεμίσει το καμαρίνι μου με γλυκά και λουλούδια, όπως και την κάρτα που τα συνόδευε με τα υπέροχα λόγια του. Την έχω φυλάξει, όπως και τα λόγια του τα έχω οδηγό μου.

Ο τίτλος «η πιο ωραία Ελληνίδα» σε ακολουθεί. Η ομορφιά υπήρξε τελικά διαβατήριο για σένα;

Σε ευχαριστώ πολύ, αν και δεν πιστεύω στους τίτλους, παρά μόνο στην ουσία. Η εξωτερική εμφάνιση σίγουρα ανοίγει δρόμους, ιδιαίτερα στην αρχή, όμως την ίδια στιγμή μπορεί – να τους κλείσει εάν είναι επιφανειακή και δεν πηγάζει από μέσα σου. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται πολύ περισσότερη προσπάθεια και δουλειά ώστε να κυριαρχεί, να εκφράζεται και να καταγράφεται η προσωπικότητα στο ,σύνολό της και όχι μόνο η εμφάνιση.

Πώς περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

Τον ποιον;

Πηγή:Gala

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV