Θρήνος για την Έλεν Μίρεν- Πέθανε ο θετός γιος της από καρκίνο

0
82

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 έτους ο θετός γιος της Έλεν Μίρεν, Ρίο Χακφορντ ο οποίος πάλευε με μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου.

Δύσκολες στιγμές περνάει η οικογένεια της Ελεν Μίρεν, αφού, όπως ανακοινώθηκε, ο θετός γιος της ηθοποιού έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

«Ο Ρίο πέθανε από μελάνωμα της ίριδας, μια επιθετική και σπάνια μορφή καρκίνου» ανέφερε η Μίρεν σε ανακοίνωση της με τον σύζυγο της Τέιλορ Χάκφορντ.

«Θέλουμε να παρακαλέσουμε όλους όσοι διαβάζουν αυτήν την ανακοίνωση να κάνουν οφθαλμολογικό έλεγχο τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο, γιατί μπορεί να σωθούν οι ίδιοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα» πρόσθεσαν, δηλώνοντας συντετριμμένοι από την απώλεια του.

«Η ζωή του μας έδειξε πώς να ζούμε με γενναιοδωρία. Μοιράστηκε το ταξίδι της ζωής του με τόσο πολλούς, που τώρα θρηνούν για εκείνον και την ίδια στιγμή γιορτάζουν την τύχη που είχαν να τον γνωρίσουν» καταλήγει η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Ο Ρίο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών. Ήταν ηθοποιός, με συμμετοχές σε γνωστές ταινίες όπως το «Ρretty Woman» και προσφάτως στο ντοκιμαντέρ για τον γάμο του Τόμι Λι με την Πάμελα Αντερσον, «Pam and Tommy».

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Έλεν Μίρεν: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν διαβάζει ποτέ κριτικές

Helen Mirren: Αυτό είναι το σημείο έχει «πειράξει» στο πρόσωπο της

Helen Mirren: Έτσι είναι άβαφη στα 72 της χρόνια

H Έλεν Μίρεν θα είναι και fast και… furious

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV