Αυτή είναι η κατά 53 χρόνια νεότερη σύντροφος του Al Pacino.

0
92

Ο 81χρονος Αλ Πατσίνο και η 28χρονη Αλφαλάχ είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood.

Την σχέση του Αλ Πατσίνο με την κατά 53 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Αλφαλάχ έκανε γνωστή ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram που είναι όλοι μαζί.

Σε μία ανάρτηση του Τζέισον Μομόα στο Instagram, ο ηθοποιός ποζάρει με μια μεγάλη παρέα, όπου βλέπουμε τον ΑΙ Pacino και δίπλα του μια όμορφη γυναίκα με μακριά, μαύρα μαλλιά. Πρόκειται για τη νέα, 28χρονη σύντροφο του 81χρνου πρωταγωνιστή του «Νονού», σύμφωνα με νέο άρθρο του «Page Six».

Σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή που παραθέτει το «Ρage Six»: «Αρχίσαν να βλέπονται στη διάρκεια, της πανδημίας. Εκείνη βγαίνει κυρίως με πολύ μεγαλύτερους, πλούσιους άντρες. Είναι εδώ και κάποιο καιρό μαζί και τα πηγαίνουν καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, παρόλο που εκείνος είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της. Η Αλφαλάχ συναναστρέφεται με το τζετ σετ και προέρχεται από οικογένεια με χρήματα».

Ακόμη, υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα του Αμερικανικού τύπου που την συνέδεαν και με τον 91χρονο Κλιντ Ίστγουντ, καθώς υπήρχαν πολλές φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν μαζί, ωστόσο η ίδια επέμενε ότι πρόκειται για οικογενειακό φίλο.

Είναι η πρώτη σύντροφος του Πατσίνο μετά τον χωρισμό του το 2020, από την Ισραηλινή ηθοποιό Μεϊτάλ Ντόχαν, η οποία, σήμερα 42 ετών, είχε πει σε συνέντευξη της ότι για εκείνη, η τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας αποτελεί πρόβλημα «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο μεγάλο άντρα, ακόμα και αν μιλάμε για τον Αλ Πατσίνο.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

«Χώρισα τον Αλ Πατσίνο γιατί ήταν τσιγκούνης και ηλικιωμένος» (photos)

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Αλ Πατσίνο με το νέο έρωτα του

Δέσποινα Μοίρου: Η γνωριμία με τον Al Pacino, η αυθεντική της σχέση με τον Κούνδουρο και η απώλεια!

Δέσποινα Μοίρου: «Ξεκινώ φέτος και σκηνοθεσία. Ένα σενάριο το έχω κάνει για τον Αλ Πατσίνο»

Δέσποινα Μοίρου: Οι μαγικές συνεργασίες της με Al Pacino, Feye Dunaway και Daryl Hannah!

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV