Νάσια Κονιτοπούλου: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είμαι η κόρη του Γιώργου Κονιτόπουλου»

0
92

Η Νάσια Κονιτοπούλου μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, για τον πατέρα της Γιώργο Κονιτόπουλο.

Η Νάσια Κονιτοπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για την οικογένεια της αλλά για τη συνεργασία με τον Αντώνη Βαρδή που θα της μείνει αξέχαστη.

Πως ξεκίνησε για εσένα το τραγούδι;

Η επαφή μου ξεκίνησε από πολύ μικρή, λόγω του πατέρα μου που μου χάρισε απλόχερα τα ερεθίσματα, καθώς το σπίτι πλημμύριζε κάθε μέρα από μουσικές μελωδίες. Εγώ ακολουθούσα, κι έτσι από μικρή μέσα στο σπίτι τραγουδούσα. Θυμάμαι… κάθε φορά που πηγαίναμε οικογενειακώς στο μαγαζί που δούλευε, με ανέβαζε στο πάλκο και τραγουδούσα. Όταν τελείωσα το Λύκειο, αποφάσισα ότι ήθελα κι εγώ να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μεγάλωσα δίπλα στον πατέρα μου, που πέραν της άριστης οικογενειακής σχέσης που είχαμε, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω έως και σήμερα ως καλλιτέχνη.

Πώς είναι να είσαι ήδη από μια καλλιτεχνική οικογένεια;

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είμαι η κόρη του Γιώργου Κονιτόπουλου, ενός χαρισματικού υπερταλαντούχου ανθρώπου που το νησιώτικο τραγούδι του χρωστά πάρα πολλά. Αυτό παράλληλα με αγχώνει θετικά βέβαια γιατί με βάζει σε μια διαδικασία να αποδείξω ότι δεν φέρω τυχαία αυτό το όνομα!

Τι είναι αυτό που θα άλλαξες στη ζωή σου, αν είχες την ευκαιρία να αλλάξεις;

Αν γύριζα το χρόνο πίσω, θα ασχολούμουν πολύ περισσότερο με τη δουλειά μου. Έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην οικογένεια μου στο παιδί μου, ενώ θα μπορούσα να ασχοληθώ παράλληλα και με τα δύο και να μην παραμελούσα τη δουλεία, τις δημόσιες σχέσεις που απαιτούνται σε αυτόν τον χώρο, χωρίς να επηρεάζει αρνητικά το ένα το άλλο.

Με ποια συνεργασία σου είσαι τόσο ευχαριστημένη και θα κρατούσες και γιατί;

Έχω συνεργαστεί σε μεγάλες πίστες της Αθήνας με τον Αντώνη Βαρδή, την Ελένη Δήμου, τον Νίκο Νομικό, την Ελπίδα, την Κατερίνα Κούκα, την Κωνσταντίνο, τους Ζιγκ Ζαγκ, την Οπισθοδρομική κομπανία, την Αθηναϊκή Κομπανία, τη Βίκυ Μοσχολιού, την Χαρούλα Λαμπράκη και πολλούς ακόμα… Αυτό που μου έχει μείνει έντονα είναι η συνεργασία μου με τον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος έχει βαπτίσει και τον γιο μου και η συνεργασία με την καλή μου πάνω από όλα φίλη Κωνσταντίνα στα Νέα Δειλινά. Μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία που την θυμάμαι έως και σήμερα.

Γιατί δεν σε βλέπουμε μαζί με τους Κονιτοπουλέους να κάνεις συνεργασίες;

Ακολούθησα από πολύ μικρή τον δικό μου δρόμο με το δικό μου ύφος. Σέβομαι το σόι μου, τους ακούω, μιλάμε, απλά δεν έτυχε να γίνουν κάποιες συνεργασίες με όλους μαζί. Έχω κάνει συνεργασίες με τον θείο μου, τον Βαγγέλη Κονιπόπουλο. Με το σόι γενικά είναι κάτι που μπορεί να προκύψει στο μέλλον… Απλά έτυχε να μην έχει γίνει κάτι έως τώρα.

Πηγή: ΧΑΙ

Διαβάστε επίσης:

Νάσια Κονιτοπούλου: «Έχω πέσει στα πατώματα για τον πρώτο μου έρωτα»

Νάσια Κονιτοπούλου: Πάθαινα κρίσεις πανικού, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω

Νάσια Κονιτοπούλου: Η καραντίνα, ο θάνατος και ο χωρισμός που της στοίχισαν

Νάσια Κονιτοπούλου: «Δεν έχω εμβολιαστεί και δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτα» (Video)

Νάσια Κονιτοπούλου: «Οι συγγενείς μου δεν με πήραν τηλέφωνο. Δεν με νοιάζει πια»

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV