Τανιμανίδης – Μπόμπα: «Γήπεδο» η κουζίνα του νέου τους σπιτιού! Η λεπτομέρεια που θα σε ξετρελάνει

0
103

Το νέο σπίτι, στο οποίο μετακόμισαν φέτος τα Χριστούγεννα είναι θαύμα. Το μέρος όμως που λατρέψαμε και είδαμε για πρώτη φορά είναι η κουζίνα τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε από το ταξίδι τους και ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instgaram ένα βίντεο μέσα από την κουζίνα του σπιτιού, εκεί οπού η μαμά Ματούλα, του είχε ετοιμάσει το αγαπημένο του φαγητό. Μια κατσαρόλα με κολοκυθάκια γεμιστά.

Εμείς όμως δεν μείναμε στο φαγητό αλλά στην υπέροχη και τεράστια κουζίνα. Όπως θα δεις κι εσύ τα ντουλάπια είναι ξύλινα σε καφέ απόχρωση ενώ αυτό που μας ξετρέλανε είναι το τεράστιο πάσο οπού χρησιμοποιείται και σαν πάγκος και σαν τραπέζι ενώ στο ίδιο σημείο είναι και οι εστίες της κουζίνας.

Δες το βίντεο

Όσο για τα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού; Μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς του ζευγαριού έχουμε δει διάφορα σημεία οπού η διακόσμηση είναι το κάτι άλλο. Το ζευγάρι μετακόμισε στο νέο του σπίτι τα Χριστούγεννα με την Χριστίνα Μπόμπα να κάνει γνωστή την είδηση.

«Εμείς τι κάνουμε μέσα στα Χριστούγεννα; Μετακομίζουμε, θυμάστε που σας έλεγα πως έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι μας γιατί πουλήθηκε και το επόμενο δεν ήταν έτοιμο; Ε τώρα είναι έτοιμο και κάνουμε τη δεύτερη μετακόμισή μας με δύο μωρά. Υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που έχει περάσει κάτι αντίστοιχο και θα μοιραστώ αυτές τις μέρες μαζί σας», είχε γράψει

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV