Eurovision 2022: Οι εμφανίσεις των χωρών στο stage του Pala Olimpico στο Τορίνο στην 4η μέρα προβών!

0
88

Eurovision 2022: Τέταρτη μέρα σήμερα (3/5) των προβών για τις αποστολές των χωρών που συμμετέχουν φέτος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και φυσικά η μία εμφάνιση ήταν πιο εντυπωσιακή από την άλλη.

Η πρώτη χώρα που εμφανίστηκε στο stage του Pala Olimpico στο Τορίνο σήμερα ήταν η Ιρλανδία η οποία κατεβαίνει στον… στίβο της Eurovision με το τραγούδι That’s Rich που ερμηνεύει η Brooke Scuillion. Στην παρουσίαση του τραγουδιού της η Brooke φορούσε ένα ηλεκτρίκ κουστούμι ενώ όπως είδαμε στην πρόβα μία overhead κάμερα έπαιρνε πλάνα στο δάπεδο. Μαζί της υπάρχουν στη σκηνή και τέσσερις χορεύτριες ενώ χρησιμοποιούνται και πυροτεχνήματα. Δείτε παρακάτω το βίντεο με πλάνα από την πρόβα της:

Πρόβα έκανε όμως και η Andrea, που εκπροσωπεί τη Βόρεια Μακεδονία με το τραγούδι Circles. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με total black σύνολο και έκανε χρήση παλμικών γραφικών. Επίσης χρησιμοποιεί τις γέφυρες πάνω από το νερό ως οθόνες γραφικών.

Την πρώτη τεχνική πρόβα είχε και ο Εσθονός Stefan ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι Hope. Ο τραγουδιστής έκανε ρετρό εμφάνιση από τη βοηθητική σκηνή κρατώντας μόνο μία κιθάρα και ύστερα, όπως είδαμε στην πρόβα κάλυψε με την εμφάνισή του όλη τη σκηνή. Δείτε τον παρακάτω:

Η Ρουμανία “κατεβαίνει” με τραγούδι Llamamé που ερμηνεύει ο WRS ο οποίος έκανε σήμερα την πρώτη τεχνική του πρόβα. Κατά την εμφάνισή του on stage ο Ρουμάνος εκπρόσωπος φορούσε μαύρο παντελόνι, κόκκινο πουκάμισο και είχε wet look. Επίσης, φορούσε ένα ασημένιο γιλέκο με παγιέτες. Στη σκηνή εμφανίστηκαν και χορευτές οι οποίοι φορούσαν πολύ κοντά μπλουζάκια. Δείτε το βίντεο με την πρόβα του:

Σειρά είχε το Βέλγιο με τον νικητή του τελευταίου The Voice Belgique, Jérémie Makiese, που κατεβαίνει στον διαγωνισμό με το τραγούδι Miss You.

Ο Jérémie, όπως είδαμε στην τεχνική του πρόβα σήμερα, είναι on stage με 4 άνδρες χορευτές. Φορούσε ένα ασημί σακάκι και η παρουσίαση του τραγουδιού ήταν πολύ εντυπωσιακή. Δείτε παρακάτω:

Ο Krystian Ochman νικητής του τελευταίου The Voice of Poland, ερμηνεύει τη δυναμική μπαλάντα River για την Πολωνία. Ο τραγουδιστής, όπως είδαμε στην πρόβα φορούσε ένα κομψό μαύρο κοστούμι και πλαισιωνόταν από 4 χορευτές ντυμένοι στα μαύρα με κρόσια και μάσκες. Έντονα τα εφέ φωτισμού την ώρα της εμφάνισης η οποία είχε πολλές ομοιότητες με το videoclip του τραγουδιού. Στα εφέ βλέπουμε και πολλά γραφικά με νερό σε μια σκηνή όπου ήδη υπάρχει τρεχούμενο νερό. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το Μαυροβούνιο επιστρέφει φέτος στη Eurovision με τη Vladana και το τραγούδι Breathe, μια δραματική, δυναμική μπαλάντα την οποία έγραψε η ίδια μαζί με τον Darko Dimitrov και αφιερώνει στη μητέρα της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Η Vladana εμφανίστηκε στην πρόβα με ένα μπλε φόρεμα και είχε γύρω της να την περιβάλλει έναν πελώριο φωτιζόμενο κυκλικό δίσκο. Αρχικά η ερμηνεύτρια είναι στη βοηθητική σκηνή ενώ εντυπωσιακά είναι τα εφέ φωτισμού δημιουργούν μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Δείτε παρακάτω:

Στην πρώτη πρόβα της ήταν πανέτοιμη σήμερα και η Σουηδία που θεωρείται και φαβορί του φετινού διαγωνισμού. Ερμηνεύτρια η Cornelia Jakobs με το τραγούδι Hold Me Closer. Αρχικά η τραγουδίστρια ήταν μόνη στη σκηνή και χρησιμοποίησε κυκλική οθόνη προβολής. Φορούσε μαύρο παντελόνι και ένα ασημί top με αρκετά αστραφτερά κρόσια ενώ δεν φορούσε καθόλου παπούτσια. Δείτε την εμφάνισή της:

Τέλος, η Τσεχία κατεβαίνει στον διαγωνισμό τραγουδιού με τους We Are Domi που τραγουδούν το electro-pop Lights Off. Η συγκεκριμένη αποστολή αξιοποιεί όλα τα φώτα της σκηνής αλλά την έκπληξη κάνει ο κιθαρίστας του συγκροτήματος που έχει φτιάξει ο ίδιος την ιδιαίτερη κιθάρα που βλέπουμε επί σκηνής με χορδές τσέλου την οποία και παίζει με ένα δοξάρι.

Δείτε το βίντεο με την πρόβα της τσέχικης αποστολής:

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV