Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν ήμουν και δεν είμαι από τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδί»

0
130

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για πολλά! Η ηθοποιός άκρως αποκαλυπτική αναφέρθηκε στα χρήματα που έπαιρνε στα καλά χρόνια της τηλεόρασης, στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, στις πλαστικές επεμβάσεις, στη μητρότητα αλλά και σε πολλά άλλα…

Σε μεγάλες στιγμές επιτυχίας, αισθάνθηκες κάποια έπαρση;

Όχι, δεν έχω «καβαλήσει» ποτέ το καλάμι μέσα στη δουλειά κι αυτό το οφείλω στους γονείς μου. Έγινα άμεσα αναγνωρίσιμη λόγω της «Λάμψης» και θα μπορούσαν να έχουν πάρει τα μυαλά μου «αέρα». Αλλά οι γονείς μου με προσγείωσαν και μου έλεγαν ότι εντάξει μία δουλειά είναι κι αυτή. Και μάλιστα μία επιτυχία μπορεί να είναι εφήμερη. Αύριο τι; Σημασία έχει να κάνεις καλές επιλογές στο θέατρο, ώστε να καταφέρεις να έχεις διάρκεια. Ποτέ δεν φτάνεις σε καμία κορυφή σε αυτό το επάγγελμα. Είναι ένας συνεχής αγώνας, για να γίνεις καλύτερος. Δεν έχει ταβάνι αυτό και δεν έχεις χρόνο για έπαρση.

Οφείλεις στην τηλεόραση και το γεγονός ότι πήρες ένα δικό σου σπίτι, βγάζοντας καλά χρήματα;

Φυσικά. Το οφείλω στην παλιά καλή τηλεόραση. Προσαρμόζομαι σε όλες τις καταστάσεις όμως, αφού οι συνθήκες πλέον έχουν αλλάξει. Λυγάω, αλλά δεν σπάω. Είμαι παντός καιρού και με τα πολλά και με τα λίγα.

Έτυχε να διαβάσεις κάποιο δημοσίευμα για την προσωπική σου ζωή που σε θύμωσε πολύ;

Κατά καιρούς, έχω διαβάσει «τέρατα» για την προσωπική μου ζωή. Αποκυήματα φαντασίας. Με κάποια έχω θυμώσει και στενοχωρηθεί. Αλλά μετά σκέφτομαι ότι όταν περάσουν δυο μέρες, δεν θα τα θυμάται κανείς. Όχι, δεν έχω κινηθεί νομικά.

Είσαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει ή σε τρομάζει;

Όχι, δεν με τρομάζει ο χρόνος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να περνάει, πάει να πει πως είμαστε καλά. Νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι καλά και ωριμάζω. Γνωρίζω τη φθορά και δεν μπορώ να την αποφύγω.

Για τις παρεμβάσεις σε πρόσωπο ή σώμα, ποια είναι η άποψή σου;

Αν είχα ατέλειες στο πρόσωπο ή το σώμα μου που με ενοχλούσαν πολύ, θα το έκανα, δεν θα το άφηνα έτσι. Εγώ δεν είμαι σύμφωνη με τις επεμβάσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα να σε παραμορφώνουν.

Το κεφάλαιο μητρότητα, είναι κάτι που σε απασχόλησε ποτέ στη ζωή σου;

Από πάρα πολύ μικρή, δεν είχα στο μυαλό μου το θέμα της μητρότητας. Δεν ήμουν και δεν είμαι από τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν παιδί. Ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει αυτή την ανάγκη. Αν ήθελα, κακά τα ψέματα, θα το είχα κάνει. Τα λατρεύω τα παιδιά, αλλά θεωρώ ότι εάν έκανα ένα δικό μου, θα αφοσιωνόμουν πάνω σε αυτό, μην κάνοντας κάτι άλλο.

Όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη, τι συμβουλεύεις την Αλεξάνδρα ως γυναίκα και την Αλεξάνδρα ως ηθοποιό;

Την Αλεξάνδρα ως γυναίκα την συμβουλεύω να μην την πιάσει καμία τρέλα κι αρχίσει και βαράει ενέσιμα και γίνει κάποια άλλη. Ως ηθοποιό θα της έλεγα να τολμά, να ονειρεύεται, να δοκιμάζει και να είναι συνεχώς σε εγρήγορση.

Πηγή: ΕΓΩ

Διαβάστε επίσης:

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο gossip-tv: «Με προβληματίζει όλη αυτή η βία γύρω μας»

Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Θρήνησα για την άτυχη εγκυμοσύνη μου»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Συγκινήθηκε με την έκπληξη γενεθλίων της επί σκηνής – Πόσο χρονών γίνεται;

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV