Ετεοκλής Παύλου: H ανάρτηση «ύμνος» στην μητέρα του- Τα συγκλονιστικά λόγια και οι δύσκολες στιγμές!

0
98

Τα τελευταία χρόνια, με την σύζυγό του, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με την κόρη τους να τους έχει κλέψει την καρδιά και να μην μπορούν με τίποτα να της χαλάσουν χατίρι.

Ο Ετεοκλής Παύλου, εν όψει της γιορτής της μητέρας, θέλησε να πει κάποια λόγια για τις δυο μαμάδες της ζωής του: την μητέρα του, αλλά και την Ελένη Χατζίδου, που έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη και καθημερινά την θαυμάζει για αυτόν την τον ρόλο. Το μεσημέρι της Κυριακής (8-5) ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία και συγκίνησε τους πάντες, μιας και ο ίδιος διηγήθηκε την ιστορία του μέσα από το νοσοκομείο και το πως η μητέρα του, πάντα με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά, βρισκόταν στο πλάι του και του έδινε συνεχώς κουράγιο, για να προχωρήσει.

Ο ίδιος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου, που βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους και ακόμ ακαι στην μεγαλύτερη δυσκολία, δεν το βάζουν κάτω και ξέρουν να είναι δυνατές. Ο Ετεοκλής Παύλου δηλώνει ευγνώμων που έχει αυτές τις δυο γυναίκες- μητέρες στη ζωή του, σημειώνοντας ότι είναι πλήρης και ολοκληρωτικά ευτυχισμένος.

Ο ίδιος έγραψε στην μακροσκελή ανάρτησή του, περιγράφοντας την ιστορία του και τον Γολγοθά στο νοσοκομείο. “Θα σας διηγηθώ μια ιστορία για ενα παιδί και την μητέρα του.Η ιστορία βρίσκει Το παιδί να είναι σε κώμα και να χαροπαλευει στην μονάδα εντατικης θεραπειας. Οι ελπίδες των γιατρών να ζήσει ελάχιστες …Για τη μητέρα ομως ακόμα και το ελάχιστο ήταν πολύ.Οι γιατροί συμβούλεψαν την οικογένεια να μπαίνει στο δωμάτιο και να του μιλάει γιατι ακόμα και όταν είναι σε κωμα ο ασθενής είναι πολύ σημαντικό και έτσι έγινε!!Οι προσπάθειες όλων ήταν μάταιες.Κάποια στιγμή και ενώ ο ασθενης εξακολουθούσε να βρίσκεται σε κώμα,μπήκε η μητέρα του και έβαλε το χέρι της πάνω στο δικό του και τότε ο ασθενής ξέσπασε σε κλάματα.

Η αγαπη της μητέρας,το μαγικό αυτό συναίσθημα προκάλεσε την συγκεκριμένη και μοναδικη αντίδραση του ασθενή.Ο ασθενής είχα την τύχη να είμαι εγω και αυτή η γλυκιά μανούλα είναι η μητέρα μου και λέω την τύχη επειδή ένιωσα την αγαπη της μάνας τόσο δυνατά που σχεδόν είχε γεύση.Στον όρο μητέρα, εκει ξεκινούν και τελειώνουν όλα…παντα διπλα μου στα πιο δύσβατα και σκοτεινά μονοπάτια, σε αυτά που ακόμα και ο ίδιος μου ο εαυτός προσπαθεί να ξεχάσει ότι υπήρξε.Η γλυκια μου μανουλα Δήμητρα και η γλυκιά μου μανούλα Ελενη,που θα τους είμαι πάντα ευγνώμων που μου επιτρέπουν να ζω διπλα τους, διπλα σε αυτές τις δυο υπεροχες μανούλες της ζωής μου. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου.”

Δείτε τις φωτογραφίες από το post του στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV