Γερμανού: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στην μητέρα της με το πιο συγκινητικό post: «Δεν σε αλλάζω με καμία»

0
96

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού, το οποίο και την παρακολουθεί διαρκώς μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται”, που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Η Ναταλία Γερμανού είναι αρκετά ενεργή στα social media και συνεχώς δημοσιεύει διάφορα posts, τα οποία έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά της, αλλά και με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η παρουσιάστρια, το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαίου θέλησε να δημοσιεύσει κάτι διαφορετικό, μιας και η ημέρα ήταν αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες, οι οποίες και είχαν την τιμητική τους. Η ίδια δημοσίυσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία της μητέρας της και είδαμε και το πόσο όμορφη είναι.

Με λόγια άκρως συγκινητικά, η παρουσιάστρια ευχήθηκε στην μητέρα της με τον πιο συγκινητικό τρόπο, με ένα μακροσκελές κείμενο αγάπης, με το οποίο και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται δίπλα της, αλλά και την αγάπη της.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού έγραψε στην δημοσίευσή της: “Απ τα χεράκια σου δεν έφαγα ποτέ σπανακόπιτα, γεμιστά η κουλουράκια. Ήσουν δεν ήσουν 20 χρονών κορίτσι όταν γεννήθηκα και όχι, ποτέ δεν ήσουν η «κλασσική μαμά»
Όμως μου έμαθες τόσα άλλα πράγματα. Μου άνοιξες ορίζοντες. Σε καμάρωνα πάντα που όλοι σε κοίταζαν και σε χάζευαν.. Τώρα σε καμαρώνω το ίδιο. Τώρα πια, σε καταλαβαίνω κι όλας, πιο μικρή δεν μπορούσα. Σ αγαπώ υπέροχη Εριέττα μου!
Μητέρα που δεν σ αλλάζω με καμμιά”

Δείτε παρακάτω το post της στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CdTaV7os7m-

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV