Αυτό και αν είναι έκπληξη: Πατέρας για πρώτη φορά ο Πάνος Ιωαννίδης!

0
104

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μαζί με την σύντροφό του, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, μιας και πριν από λίγες ημέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά. 

Το κοινό τον έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από το MasterChef, οπου τον απολαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά στον ρόλο του κριτή, αλλά φυσικά και του σεφ.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, το πρωί της Δευτέρας 9 Μαίου, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, μίλησε για την εγκυμοσύνη της Χρύσας Μιχαλοπούλου, συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, η οποία και βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο διάσημος σεφ ενημέρωσε το κοινό πως το παιδί είναι αγόρι και ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ιδιαιτέρως χαρούμενος.

Αυτό που δεν είπε όμως στους δημοσιογράφους ήταν ότι και ο ίδιος, την περασμένη Παρασκευή 6 Μαίου, έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και με την σύντροφό του, κρατούν τους τόνους χαμηλούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του znews.gr ο γοητευτικός κριτής του MasterChef και η σύντροφός του έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ήδη νιώθουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, με τον μόλις λίγων ημερών γιο τους.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV