Ελένη Φουρέιρα: Μας συστήνει τη μητέρα της και τις αδερφές της για πρώτη φορά- Οι τρυφερές φωτό!

0
94

Η Ελένη Φουρέιρα, εν όψει της γιορτής της μητέρας, θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μητέρα της, αλλά και στις δυο αδερφές της, που έχουν γίνει μανούλες, δημοσιεύοντας τρυφερές φωτογραφίες στα social media. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες performer του ελληνικού μουσικού κοινού, τον οποίο και την ακολουθεί και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι αρκετά ενεργή στα social media, αφού πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και σχετικά story τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από την επαγγελματική της πορεία, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και στο τεράστιο fan club της, τα επερχόμενα επαγγελματικά της βήματα. Οι δημοσιεύσεις της πάντοτε σημειώνουν εκατοντάδες χιλιάδες likes, με σχόλια αγάπης να πρωταγωνιστούν.

Αυτή τη φορά, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να δημοσιεύσει τρεις φωτογραφίες, τις οποίες και αφιέρωσε στην ημέρα για την γιορτή της μητέρας. Η όμορφη τραγουδίστρια δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, μια της μητέρας της και άλλες δυο από τις αδερφές της, Ιωάννα και Μαργαρίτα, χρησιμοποιώντας την κοινή λεζάντα: “Happy Mother’s Day”.

Είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα μας συστήνει τα μέλη της οικογένειάς της και φυσικά με αυτόν τον γλυκό τρόπο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, η εντυπωσιακή performer είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι αγόρασε ένα σπίτι στους γονείς της, το οποίο είναι όπως εκείνοι το είχαν ονειρευτεί, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεις.

Η ίδια είχε δηλώσει: “Πήρα ένα σπίτι στους γονείς μου. Όπως το θέλανε, να κάνουν το δικό τους μποστάνι, έχουν βάλει ντομάτες και αυτά. Έχουν αυλή μεγάλη και ήταν η μεγαλύτερη ευτυχία που μπορούσα να κάνω. Ήθελα αυτούς τους ανθρώπους να τους κάνω ευτυχισμένους και μετά εγώ. Μα δε ξέρεις πόσο ωραία ένιωσα εγώ, με αυτό που έκανα”

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV