H Γκουίνεθ Πάλτροου και… τα περίεργα ονόματα!

0
76

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε πως την ιδέα για τα ασυνήθιστα ονόματα που έχει δώσει στα παιδιά της, την είχε ο πρώην και πατέρας των παιδιών της, Μάρτιν.  

Η Γκουίνεθ Πάλτροου η οποία έχει ονομάσει την κόρη της Apple και τον γιο της Moses μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, αποκάλυψε πως την ιδέα για αυτά τα ασυνήθιστα ονόματα της είχε ο πρώην σύζυγός της, Μάρτιν.

Πάντα πρωτοπόρος, η Γκουίνεθ Πάλτροου υπήρξε μία από τις πρώτες διάσημες γυναίκες του πλανήτη που έρχεται στο μυαλό μας να δίνει ένα ασυνήθιστο όνομα στην κόρη της. Το παράδειγμα της ακολούθησαν η Κιμ Καρντάσιαν, αλλά και άλλες σταρ, κάνοντας κάτι ανάλογο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, είχε δώσει στο πρώτο παιδί που είχε αποκτήσει με τον μουσικό Κρις Μάρτιν το όνομα «Apple», δηλαδή μήλο και πριν από λίγες μέρες εξήγησε τον λόγο που κατέληξε σε αυτή την απόφαση.

Απαντώντας στους fans της στο Instagram για την κόρη της, έγραψε πως ο Μάρτιν ήταν εκείνος που είχε την ιδέα, αλλά κι εκείνη την λάτρεψε αμέσως. «Ο μπαμπάς σκέφτηκε το όνομα και εγώ το ερωτεύθηκα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα είχε κάποιο άλλο όνομα», έγραψε στο Instagram εξηγώντας ότι αμέσως το βρήκε cool και αυθεντικό.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου, έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της, την Αpple και τον 16χρονο Moses και είναι μητριά και στα παιδιά του τωρινού συζύγου της.

Πριν έναν μήνα περίπου, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για την κόρη της στο Instagram με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Γυναικών, γράφοντας: «Πέρασα όλο το πρωί σκεφτόμενη τις απίστευτες γυναίκες που αγαπώ και με αγαπούν κι εκείνες πολύ. Σκέφτομαι τις γυναίκες που γνωρίζω από το νηπιαγωγείο, που είναι πιο δυνατά στη ζωή μου από ποτέ. Αλλά σήμερα θέλω να κάνω μια αφιέρωση στη μία γυναίκα που βρίσκεται στην κορυφή της ζωής μου. Αυτή η γυναίκα μου δίνει ελπίδα για το μέλλον της γυναικείας αλληλεγγύης και το μέλλον του πλανήτη. Κι αυτή η γυναίκα με έκανε τη γυναίκα που είμαι σήμερα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο». Μαζί σου Γκουίνεθ!

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Δεν θα πιστεύετε την αλλαγή στην εμφάνιση της Paltrow

Η κατάθλιψη της Paltrow

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Θα θέλαμε κι άλλο παιδί αλλά δεν ξέρω αν είμαι σε ηλικία για να αλλάζω πάλι πάνες»

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV