Η «Σαμάνθα» του «Sex and the City» αποκάλυψε γιατί δεν ήταν στο reboot

0
156

H ηθοποιός του Hollywood, Κιμ Κατράλ που υποδύονταν την «Σαμάνθα» στη σειρά «Sex and the City», αποκάλυψε τον λόγο που δεν εμφανίστηκε στο reboot.

Κιμ Κάτραλ μίλησε για την απουσία της από το reboot του «Sex and the City», αλλά και για τον λόγο που την έκανε να εγκαταλείψει οριστικά τον ρόλο της Σαμάνθα στο επιτυχημένο franchise.

«Ποτέ δεν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω στο reboot. Είχα ξεκαθαρίσει τη θέση μου μετά την πιθανότητα τρίτης ταινίας, επομένως το έμαθα όπως και όλοι οι άλλοι, από τα social media» ανέφερε η 65χρονη ηθοποιός στο «Variety» σχετικά με την απουσία της από το «And just like that».

Όπως εξήγησε, είχε αποφασίσει να μην υποδυθεί ξανά τη Σαμανθα, όταν διαβάζοντας το σενάριο της τρίτης ταινίας απογοητεύτηκε από την εξέλιξη της πλοκής γύρω από την ηρωίδα.

Σύμφωνα με αυτό, η Σαμάνθα θα λάμβανε στο κινητό της άσεμνες φωτογραφίες του Μπρέιντι, του 14χρονου πλέον γιου της Μιράντα και του Στιβ! «Ηταν θλιβερό» είπε για την πλοκή, προσθέτοντας ότι θα προτιμούσε να «δει» τη Σαμάνθα να πέφτει θύμα της οικονομικής κρίσης του 2008, που έπληξε τόσους και τόσους.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Τρομάξαμε να γνωρίσουμε την Kim Cattrall: Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός του Sex & The City

Kim Cattrall: Δείτε τη μαμά της Σαμάνθα του «Sex and the City»

Η Kim Cattrall κάνει… strike!

cat_Hollywood

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV